Autor Tema: Dujmovici  (Posjeta: 4600 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Maja_Dujmovic

• Novi Ličan/ka
  • *
Dujmovici
« : Veljače 14, 2010, 15:19:22 »
Pozdrav svima!!! :) Ukratko, ovim putem bih volela da stupim u kontakt sa svima koji su mi potencijalna rodbina. Moje ime je Maja Dujmović, živim u Vojvodini, tačnije u Subotici. Moj otac, Milan (1958.) je rodjen u Bačkom Brestovcu. Deda Petar(1929.) je kao mlad dosao u Vojvodinu, u Bački Brestovac, iz Čovića u Lici, odakle je i moj pradeda Franjo. Molim sve vas kojima je ova prica poznata da se jave :)
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Moje ognjište

• Stariji Ličan/ka
  • Spol: Ženski
Odg: Dujmovici
« Odgovori #1 : Veljače 14, 2010, 19:11:35 »
  huhu;jj huhu;jj                  Ja znam jednoga Milana Dujmovica iz Covica, od miline ga zovemo Sokol, a najbrze ces ga naci oko 11 navecer u ovom lickom prelu ili kako se to u danasnje moderno doba kaze CHAT.

Offline Maja_Dujmovic

• Novi Ličan/ka
  • *
« Odgovori #2 : Veljače 16, 2010, 12:07:39 »
hey :) Upoznala sam bas pre neki dan Milana Dujmovica koji sada zivi u Svicarskoj. Mislimo na istog? :)

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #3 : Veljače 21, 2010, 18:24:09 »
Evo Majo ja sam svoj dio odradio, sada je sigurno daje to ta obitelj, a i tvoj bratić od  tvog tate, a samim tim i tvoj,  se registrirao evo na forum pa se nadam da ce i on koju napisati. Dodat ću  dvije slike od sadašnje kuće, a tu je sigurno bila i stara  iz koje su tvoji otišli, tvoji pradjed i djed.

Kuća i u pozadini most preko rijeke Gacke

Zahvaljujem našem članu Valentini koja je ustupila slike.

Radujem se i jako mi je drago što se eto i druga obitelj (Prva je Kranjčević iz Kompolja) uspjela pronaći preko  ovog Foruma.

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Back to top