Autor Tema: Humanitarna pomoć za Gabrijela Kuterovac(7)iz Ivanska Bjelovar  (Posjeta: 3452 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alien

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Muški
prije bolesti

Poštovani ljudi dobroga srca!

U suglasnosti mame od Gabrijela Kuterovac ,ja Marko i Linda Šafran, pokrenuli smo prikupljanje financijske pomoći za Gabrijela Kuterovac(7), iz Ivanska,Bjelovar.

HRVI sam Domovinskoga rata i kao kršćanin mi je bila dužnost da pomognem malenom Gabrijelu na ovaj način, da mu se prikupi financijska pomoć za njegovo liječenje .
Gabrijel Kuterovac je završio 1. razred ,gdje mu je ovo ljeto ustanovljeno da boluje od leukemije.
Od tada se i dan danas nalazi na liječenju u Zagrebu,roditeljima je potrebna bilo kakva financijska pomoć jer su im troškovi u svezi njegove bolesti ogromni.Znam da svi nismo u financijskoj situaciji baš jako dobri,ali i jedna kuna pomaže kad se odvoji od srca za pomoć.
Gabrijel je trebao ovu jesen poći u drugi razred Osnovne škole "Ivanska",Ivanska, ali mu je zbog bolesti uskraćeno da ide sa svojim vršnjacima,jer mora strogo biti u dezinficiranim prostorijama.Zato u ime roditelja molim ljude dobra srca da pomognu malenom Gabrijelu , jer jedan od roditelja je uvijek sa njim u Zagrebu u bolnici i putuju svakodnevno iz Ivanske za Zagreb.

Mama Anita je otvorila žiro račun u Zagrebačkoj banki na ime:
Gabrijel Kuterovac,broj računa 2360000-1000000013
poziv na broj : 3114845864, ili
direktna uplata na njegovo ime
2360000-3114845864

Za uplate iz inozemstva:

IBAN : HR1523600003114845864
Zagrebačka banka d.d.
SWIFT CODE : ZABAHR2x

kontakt broj :Anita Kuterovac 091/1203444

Zahvaljujem se u ime roditelja za bilo kakvu financijsku donaciju, od srca

za vrijeme liječenja  u bolnici u Zagrebu

Osnovana je grupa na Facebook i  ovdje je njen link  :  http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/group.php?gid=157081787805
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Back to top