Autor Tema: Danas  (Posjeta: 13810 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kum

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Spol: MuÅ¡ki
Danas
« : Travnja 11, 2012, 20:16:52 »
Kao naturalizirani LiÄanin, koji živi i radi u Lici minimalno 8 mjeseci godiÅ¡nje, a ostatak godine bude tu negdje, smatram se ovlaÅ¡tenim i povlaÅ¡tenim pokrenuti ovu temu. Premisa je DANAS, a ja sam danas krenuo iz Siska, navratio u Zagreb, Karlovac, pa onda starom cestom preko Ljubova u Gospić. Nevjerojatno, ja zavezao pojas, pazim na brzinu a policije nigdje. OtoÄani sigurno imaju slobodno. Navratim kod Naceka, vraga Naceka, kod Danijele pa u Bilaj kod Dragice. Klasika, ÄŒaura za Å¡ankom i bela za dva stola. Malo dalje istoÄno, Medak, putna pa u svetu zemlju, negdaÅ¡nji RaduÄ. Zastajem pored drvene table na kojoj piÅ¡e bijelim slovima GALIĆA BRIST, pa skrenem desno. Nakon par stotonjaka metara zatiÄem drvenu kapiju iza koje se pruža dvoriÅ¡te sve do slapa negdaÅ¡nje vodenice. Kratka kontrola struje (solar i vjetrenjaÄa), slijedeća stanica kod Braje. Braja u poslu, poduÅ¡je za Malog Iliju iz RaduÄa. Slijedeća Å¡tacija kod Ivanke na Ruci. Malo zajebancije, navratio i Vlado Å¡umar, putna pa do Racka. Opet putna pa u Velebit, ima neÅ¡to snijega, a na KraljiÄinim vratima par iz Austrije, vratili se zamnom. Da ne dužim, stigao sritno i zdravo u Zadar, registrirao motor, a sutra tko zna kuda, uglavnom, idući tjedan LIKA, pozdrav svima. P.S. UbiÅ¡e me ove putne
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
Odg: Danas
« Odgovori #1 : Travnja 11, 2012, 20:32:52 »
Lipo kume ti to putujeÅ¡, joÅ¡ samo da usput  kroz liku nam napraviÅ¡ par   slikati;  pa da metneÅ¡ ovdi da vidimo  bilo bi  ;super  pozdrav;
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Kum

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #2 : Travnja 12, 2012, 15:40:07 »
Bit će slika, juÄer sam pokuÅ¡ao i bakterija bila gotova, imam punjaÄ u tonobilu ali spojena cb stanica, sutra idem iz Zadra u Hercegovinu pa u Dubrovnik, Äim se vratim a to je slijedeći tjedan, praÅ¡it ćemo slike od Obrovca pa do kraja Like, poz!!!

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #3 : Travnja 12, 2012, 15:44:01 »
Samo napuni dobro bakterije, nemoj da omaneÅ¡  huhu;jj

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
« Odgovori #4 : Travnja 12, 2012, 16:36:54 »
 huhu;jj huhu;jj huhu;jj Kumeeeee ima rakije po Lici samo oÅ¡iniiiiii, ali pazi se ovi policijota, ako napuÅ¡eÅ¡ neće ti biti ni do Like ni do slika!!!!!!!
Volim Liku a Lika daleko!!!

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • LiÄki/a sokol/ica
« Odgovori #5 : Travnja 17, 2012, 06:57:40 »
 huhu;jj Kumeeeeeeee, neÅ¡to te nema!!! Da se nisi uz put zarakijooooooooooooooo?????   huhu;jj huhu;jj huhu;jj huhu;jj
Volim Liku a Lika daleko!!!

Offline Kum

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #6 : SijeÄnja 16, 2013, 00:07:09 »
Medak (prijatelj iz Dubrovnika me zamolio da postavim barjak na kući,joÅ¡ stoji), Velebit (dalje nemore), malo se slavio roÄ‘endan (pa potrajalo tri dana), malo zime..., a ova zadnja je liÄka teretana

Offline Kum

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #7 : SijeÄnja 16, 2013, 00:13:16 »
OÄito sam struÄnjak za ubacivanje slika, barem je zadnja ostala, evo novi pokuÅ¡aj

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
« Odgovori #8 : SijeÄnja 20, 2013, 14:15:02 »
Kume lijepo ti to nama prezentirao,ali još malo ove zimske idile nebi bilo na odmet... ;masem;

Back to top