« : Prosinca 26, 2012, 19:57:48 »
Otvaram ovu temu, jer nam novom članu Adni treba informacija. Gospodin se zove Omer Turšunović i zanima ga dali je ovo kuća Tome i Mare Šimunović iz Vratnika. Evo Omere da ti napišem da je to ta kuća i vlasnici su bili Tome i Mara Šimunović (špicnamet NJEGEŠ). Tu je nekada i gostionica bila. Vlasnici su davno umrli, ali imaju ako se ne varam tri kćeri koje su negdje u Gorskom Kotaru udane. Dali tko dolazi i posjećuje ovo kuću i imanje ne znam ali ću se malo potanje raspitat. Stavljam sliku kuće. A Vama Omere koji kažete da ste živjeli tu sa svih 15 godina, onda će te se i sjećati detaljnije svega i ovdje nam napisati malo više o Vašem životu na Vratniku kao dječaku, što i kako ste radili i čime se bavili. Stavljam vam i sliku šterne odmah nasuprot kuće, vjerovatno čete je prepoznat.
Ovom prilikom molim admina da ovaj link stavi na facebook, grupe nase-like možda će se i tko javit i potanje gos. Omeru pomoć.
Evo toliko od mene nadam se da sam vam jednim malim djelom pomogla.
Uz srdačne pozdrave.
Draža
Obiteljska kuća Njegeša na Vratniku,gdje se kraj kuće nalazio mlin.
Državni bunar
Vršidba kod Tome i Mare (Njegeš)na Vratniku
Kuća Tome i Mare Šimunović
Gospodin je malo stariji pa mu ne ide baš najbolje, ali je komentirao u galeriji ispod slike >>> Gost Adna [26. Dezember 2012 um 13:43]
Posto Sam ja malo stariji covjek, ne ide ti meni bas lako oko registracija foruma, pa bih vas molio da mi ovako nesto kazete ako znate... Posto me veze puno uspomena za tu kucu...) unaprijed hvala!!