« Odgovori #20 : Prosinca 19, 2007, 17:06:41 »
Dragi clanovi i gosti !! ( prvi dio)Evo da vam se konacno predstavi ekipa
Stuttgart - Berlin- ZH- ;
;...koja je bila prisutna na lickoj festi u zh ( licanina. likota , bukva , joja , mama i moja osoba VP) . Mi se nezelimo nit nemoramo " pohvalit" jer nam je u svemu ovome bio bitan sastanak i nase veselje . Zelimo vam barem jedan dio tog naseg raspolzenja docarati u obliku ovih slika, koje su sastav od nas sviju - dakle nesto mojih , nesto od mame i nesto od bukve...
Koliko god se potrudili al nam nisu sve slike ispale kako treba , no dobro bitno je da se nesto prepozna....
, neko manje -neko vise. Za nas je festa i taj susret bilo nesto izvanredno i jako zabavno....Sto ce vam slike pokazati. Dakle uzivajte u ovim slikama kao sto smo i mi - a za smijat ima dosta....i vidite kako se zna festat kad se prava ekipa sastane. Tko nezna kako feste izgledaju ima priliku preko
video na naslovnoj od naseg admina ,da vidi kako se zabavlja na lickoj festi!
Slavili smo i uzivali smo ...Svi uz nas su bili zadovoljni i ko nam se pridruzio bio je dobro dosao . Tko god da nam je prisao primilo smo ga i pozdravili kao prijatelja - tko nije nit nam je smetalo nit patimo za tim .
Prije svega zelimo da se obratimo nasem adminu , gacaninu i kalaburi koji su nas , cim smo stigli , pozdravili i prisli do nas . Sto je jako lijepo jer po obicaju bi mladji trebali starijima prici ! Za to , - respekt veliki !! Pokazuje te nam koliko dostojanstveno je to .