Autor Tema: LiÄka veÄer u Zürichu 24.11.2007  (Posjeta: 15007 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline velebitska-plava

• Senior ÄŒlan
  • Spol: Ženski
Odg: Susret u Svicarskoj
« Odgovori #20 : Prosinca 19, 2007, 17:06:41 »
                                                    Dragi clanovi i gosti !!                   ( prvi dio)

Evo da vam se konacno predstavi ekipa Stuttgart - Berlin- ZH-  ;zivio;...koja je bila prisutna na lickoj festi u zh ( licanina. likota , bukva , joja , mama i moja osoba VP) . Mi se nezelimo nit nemoramo " pohvalit" jer nam je u svemu ovome bio bitan sastanak i nase veselje . Zelimo vam barem jedan dio tog naseg raspolzenja docarati u obliku ovih slika, koje su sastav od nas sviju - dakle nesto mojih , nesto od mame i nesto od bukve...
Koliko god se potrudili al  nam  nisu sve slike ispale kako treba , no dobro bitno je da se nesto prepozna.... ;vrag;, neko manje -neko vise. Za nas je festa i taj susret bilo nesto izvanredno i jako zabavno....Sto ce vam slike pokazati. Dakle uzivajte u ovim slikama kao sto smo i mi - a za smijat ima dosta....i vidite kako se zna festat kad se prava ekipa sastane. Tko nezna kako feste izgledaju ima priliku preko video  na naslovnoj od naseg admina ,da vidi kako se zabavlja na lickoj festi!
Slavili smo i uzivali smo ...Svi uz nas su bili zadovoljni i ko nam se pridruzio bio je dobro dosao . Tko god da nam je prisao primilo smo ga i pozdravili kao prijatelja - tko nije nit nam je smetalo nit patimo za tim .

Prije svega zelimo da se obratimo nasem adminu , gacaninu i kalaburi koji su nas , cim smo stigli , pozdravili i prisli do nas . Sto je jako lijepo jer po obicaju bi mladji trebali starijima prici ! Za to , - respekt veliki !! Pokazuje te nam koliko dostojanstveno je to .

Offline velebitska-plava

• Senior ÄŒlan
« Odgovori #21 : Prosinca 19, 2007, 18:34:23 »
Ali mislim da se cila ekipa slaze sa tim kad kazem da su nasi gostoprimci - nasa mama i stricek nama bili najbolji jer su nas podarili svojoj ljubavi prema drugim , svojim veseljem...i svojom toplim rijecima . Kao sto mi njima su i oni nama bili divni pratioci i prijatelji . I decki mogu vam rec da su mi rekli da ste pravi i da se raduju ako opet dodjete...

Ovo je kraj ove price..ali se nastavlja ... Ekipa Stuttgart-Berlin se ponovo sastaje na lickoj festi u Stuttgartu negdi u 4 misecu ( tocne podatke ce stici od oragnizatora Likote i Licanina) ali ovaj put u vecem broju ako bog da!!!!  Clanovi obitelji ove ekipe ce se upoznati ( zene, muzevi , braca , sestre, dica itd itd..) i tome se jako radujemo. Naravno ce mo i ovaj put biti festati kako bog zapovida i veselit se i svakome pruzit nasu ruku i veselej nase....Berlin ovaj put stize isto u vecem broju i jedva ceka da se spoji sa Stuttgartom  ;ljubi;....
Nazalost nam mama i stricek nece moci biti tu ...ali mislit ce mo na njih u svakom trenu ...

P.S...Jos jedna mala grupa iz zh se formira i planira doci na festu u Stuttgartu ali nesmin reci ko  ;vrag; ;vrag;...Uglavnom znat ce se na vrime...Bit ce nam drago ako i vi iz zh dodjete do Stuttgarta...

srdacan pozdrav ...VP          

Offline stjepan

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Spol: MuÅ¡ki
  • Zivijeti ludo i nezaboravno
    • www.mc-sokolovi.ch
« Odgovori #22 : Prosinca 20, 2007, 00:48:33 »
 ;zivio;OPA!Vidim da je bilo veselo,drugi put se nadam da ce me netko pozvati na takvu neku festu.
Bit ce mi drago da mogu biti nazocan
Pozdrav obadvijema moderatoricama bas su cool
LIKOTA TEBI POZDRAV I TVOJOJ EKIPI ## ##
pozdrav svima bikerima i bikericama

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #23 : Prosinca 20, 2007, 05:14:12 »
;zivio;OPA!Vidim da je bilo veselo,drugi put se nadam da ce me netko pozvati na takvu neku festu.

Bog Stipe Bikeru ja te vec sada pozivam na Licku vece u stuttgartu, tocnan termin cu objaviti na forum po novoj godinitako da svi znaju .Stipe sokole imas veliki pozdrav od MC-Gromova iz Stuttgarta vidi ce mo se mi na vise festa u zivotu .

Pozdrav svima Likota
Volim motor vise nego maminu sisu

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #24 : Prosinca 20, 2007, 05:31:39 »
Bog svima evo slike su stigle sa feste iz ZH samom par rijeci :festa je bila ludilo to se moze i po slikama da vidi,ekipe ko ekipe su bile dobre ekipa iz Stuttgarta se zahvaljiva na doceku u ZH kod mame i Ive na mezi i VP sto je pitu napravila ,a ako bog da vidimose u Stuttgartu u vecem broju ,nama organizatorima bi ce drago da dodu svi koji imaju volje na Licku vece da dodu nama gosti uz Licku veceru i LICKU MUZIKU.Sada kada vidim ovo peceno prase ,mi bi se svi tili zahvaliti onom bracnom paru sto su nam poklonili prase jer smo festali i bili veseli i sponzoru koji je to omogucijo da taka jaka tombula bude ,i organizatorima u ZH koji su organizirali taku fectu neka se vidi da nas ima. Drago mi je cuti da ce ekipa iz BERLINA doci u vecem broju na LICKU vece u STUTTGART da se vesele i festaju samo napred svi ostali . Mogao bi i roman napisati o ovoj Festi u ZH ali slike kazu sve kako je bilo na festi, VP zahvaljujemo se na SLIKAMA koje si metnula na forum da se vide kako smo mi festali............

Pozdrav LIKOTA 
Volim motor vise nego maminu sisu

Offline Goran78

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #25 : Prosinca 20, 2007, 19:49:10 »
boah.....  kako bi rado sad sve  ove slike komentirao.. ali pakujem se (idem kuci)  ;vrag; tako da ce komentari doc u prvom mjesecu 2008sme

pozdrav ekipi iz stuttgarta, mami a naravno i dragoj vp...  papa  ;masem;    puutttttt putujeeeeeeeem  ;masem;  ;hrvatska;
iza prozora nemirnog sna
osjecam njihove sjene
gledam kako kroz zidove plesu
bludnicki SINOVI

Offline stjepan

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Zivijeti ludo i nezaboravno
    • www.mc-sokolovi.ch
« Odgovori #26 : Prosinca 21, 2007, 00:34:56 »

Bog Stipe Bikeru ja te vec sada pozivam na Licku vece u stuttgartu, tocnan termin cu objaviti na forum po novoj godinitako da svi znaju .Stipe sokole imas veliki pozdrav od MC-Gromova iz Stuttgarta vidi ce mo se mi na vise festa u zivotu
Pozdrav svima Likota
Prika nema grede samo dofuraj termine nadam se da cu upoznati dvije lijepe moderatorice ovoga foruma ;masem;

pozdrav svima bikerima i bikericama

Offline velebitska-plava

• Senior ÄŒlan
« Odgovori #27 : SijeÄnja 18, 2008, 09:14:08 »
hehe Tinci srce drago ....jel vidis kako nam je bilo ...Bas mi drago da si dosla pravo si me iznenadila ....Eto ako bog da onda ce mo u Stuttgartu skupa tako slavit ...Nadam se da ces doci ....pozz Ivi  ljubav

Back to top