« Odgovori #11 : Ožujka 15, 2014, 21:55:24 »
Ako se mogu pridružit diskusiji, ja bih rekel samo jednu malu kritiku. Zapravo, smeta mi što skoro nitko ne ostavlja nakon
Äitanja nikakav komentar, ili da barem stisne SviÄ‘a mi se... Zar je to tako teÅ¡ko?
Meni je blesavo kad vidim da je netko proÄitao moj tekst i niÅ¡ta... a, mogao je barem napisati: lijepo, ili niÅ¡ ne valja, ili reći
! To djeluje deprimirajuće i destimulativno i onda autori nemaju volje viÅ¡e pisati, jer kaj ću pisati, kad nitko ne Äita!
Tu treba stvoriti jednu dinamiku, a to je onda prava komunikacija izmeÄ‘u autora i ÄitaÄa. Svi sretni.
A, Å¡to se tiÄe gaÅ¡enja portala ili foruma - ne bi trebalo biti rijeÄi. To mora opstati...
Neko je spomenuo mlade... pa, njima trebamo mi stariji pomoći i pustiti ih da tu stvaraju i stavljaju svoje stvari, i onda će i oni zavoljeti forum...
Istina je da je ovdje teže stavljati recimo slike, nego na fejsu i da je i to jedan od razloga zašto tamo vise, ali kada bi netko
(tko zna) više davao uputa kako baratati ovim portalom i kada bi to mladi skužili, vjerojatno bi im postalo zanimljvo.
I zato ljudi, svi uÄestvujte u gibanjima na forumu, pa će sve oživiti... Lajkajte, komentirajte zaÅ¡to se ustruÄavati, kritizirajte,
pišite, stavljajte pjesme, filmove... i nadasve uživajte!
VaÅ¡ novi Älan