Autor Tema: Poučne priče-melem za dušu...  (Posjeta: 50793 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Čuki

• Senior Član
  • Spol: Ženski
Odg: Poučne priče
« Odgovori #20 : Listopada 17, 2008, 10:28:11 »

Grijeh kao kamen

Dva su muškarca posjetila svetog čovjeka želeći ga upitati za savjet. „Sagriješili smo i savjest nam je uznemirena. Možeš li nam reći što nam je činiti kako bi nam bilo oprošteno i kako više ne bismo griješili?“, upitaše ga.
„Kažite mi svoje grijehe“, reče im sveti čovjek.
„Učinio sam veliki grijeh“, odgovori prvi muškarac.
„A ti?“, upita sveti čovjek drugog muškarca.
„O“, odgovori ovaj, „ja sam počinio više loših stvari, ali su tako male da jednostavno nisu zamjetljive“.
Pobožni je čovjek dugo razmišljao. „Evo što morate napraviti“, konačno reče. „Pođite i za svaki grijeh koji ste počinili donesite kamen.“
Muškarci su otišli. Prvi se brzo vrati s iznimno teškim kamenom, tako teškim da ga je jedva nosio. Stavi ga pred svetog čovjeka. Nakon dugog vremena stiže drugi muškarac noseći bez napora vreću kamenčića. I on ih stavi pred svetog čovjeka.
„Sada“, reče sveti čovjek, „uzmite kamenje i vratite ga tamo odakle ste ga uzeli.“
Prvi muškarac uze svoj kamen i vrati ga na mjesto odakle ga je uzeo.
Drugi se sjeti mjesta gdje je uzeo tek nekoliko kamenčića, a odakle je uzeo ostale nije se mogao sjetiti. Vrati se za nekoliko trenutaka i reče da mu je ta zadaća preteška.
„Moraš znati, sinko moj, da su grijesi kao kamenje. Što je čovjek teže sagriješio, to dublje shvaća težinu grijeha, a kad se iskreno kaje, tada mu je oprošteno.
Ako čovjek ponavlja manje grijehe, ne osjeća posebnu krivnju pa mu zato nije žao i ostaje grešnik. Sada vidiš koliko je doista važno kloniti se kako malih tako i velikih grijeha.“

OJ Letinac mnogi znaju zate
u tebi je crkva Svetog Ante

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
Odg: Poučne priče-melem za dušu...
« Odgovori #21 : Rujna 11, 2011, 13:37:22 »
Sve dok nas smrt ne rastavi..

Kada sam stigao kući, večera je već bila na stolu. Svojoj supruzi sam rekao da za nju imam važnu vijest. Sjela je da me, kao i uvijek, sasluša. Gledala je u mene i očekivala tu važnu vijest koju ću joj saopćiti. Bože, kakvu ću joj samo bol sada nanijeti. Hoće li to ona moći podnijeti? Jezik se sapliće. Osjećam da neću moći izgovoriti ono što želim, a moram. Sakupljam snagu i uspijevam izgovoriti: "Želim da se razvedemo". Pređoše te teške riječi preko moga jezika i raniše ovu slabašnu ženu. Vidim da joj je teško. Bol koja se jasno vidi u njenim izmorenim očima je veća od nje. Tako je velika da se ne može opisati. Samo je uspjela upitati: "A zašto?"

Njeno pitanje sam zanemario, kao da ništa nije ni rekla. Više nije bilo riječi. Njih je zamijenio njen plač. Iz ruke joj ispade kašika, a ona poluglasno reče: "Pa ti nisi čovjek!"

Cijelu noć je plakala i vjerovatno razmišljala zašto joj to činim. Stvarni razlog nisam mogao iznijeti. Kako da kažem da među nama više nema ljubavi i da sada volim drugu ženu!? Tačno je da među nama više nije bilo one stare ljubavi.

Ujutro sam joj dao papire da potpiše sporazumni razvod braka, prema kome joj ostavljam stan, auto i 30 posto dionica koje posjedujem u jednoj velikoj kompaniji. Samo ih je pogledala i pocijepala. U braku smo već deset godina, a sada smo samo dva stranca pod istim krovom. Među nama više nema bliskosti. Udaljili smo se jedno od drugoga. Njeno cijepanje papira sam prihvatio kao nepotrebno odugovlačenje, ali od moje namjere ne može me ništa odvratiti. Volim Dženu, i tu činjenicu ne može ništa promijeniti. Njen plač je za mene bio pokazatelj da je moja odluka ispravna. Ono što sam sedmicama planirao, počinje se ostvarivati.

Navečer sam se kući vratio kasno. Zatekao sam svoju suprugu kako nešto piše. Večeru nisam očekivao niti želio, pa sam odmah otišao na spavanje. Čitav dan sam proveo sa Dženom i umorio sam se. U ponoć se budim i vidim da ona još uvijek nešto piše. Tome nisam pridavao nikakav značaj, te sam ponovo zaspao.

Ujutro su na mom stolu bili papiri koje je ona u noći pisala. Napisala je uvjete pod kojima će potpisati ugovor o sporazumnom razvodu braka. Bili su to čudni zahtjevi. Nije za sebe tražila ništa, osim jednog mjeseca koji bi još trebalo da provedemo zajedno. Tražila je da u tom periodu, pred drugima, postupamo onako kako se ponaša svaki normalan bračni par. Obrazložila je to činjenicom da naš sin ima ispite u školi, a ona ne želi da naš razvod loše utječe na njegov uspjeh. Bez razmišljanja sam pristao na taj njen uvjet. Ali, ona ima još jedan uvjet. Želi da svako jutro uradim ono što sam uradio prvo jutro u našem bračnom životu. Traži da je svako jutro na rukama iznesem iz spavaće sobe.

Pomislio sam da već gubi razum. Međutim, ako je to njena posljednja želja i to ću ispoštovati. Ta, mjesec će brzo proći i ja ću biti slobodan.

O tim čudnim uvjetima sam obavijestio Dženu, a ona je podrugljivo primijetila da je to njen posljednji bezuspješni pokušaj da izbjegne razvod braka.

Sa suprugom već dugo vremena nisam dijelio postelju, ali kada sam je prvo jutro uzeo u naručje, moja osjećanja prema njoj se probudiše. Sjećanja su navirala. Bila su živa i snažna. Nisam ih se mogao osloboditi. Moj prvi dan braka sa ovom ženom je izašao na površinu.

Naš sin je vidio kako sam njegovu mamu uzeo u naručje, i počeo vikati: "Babo nosi mamu!" Osjetio sam nekakvu gorčinu u grlu. Šta bi moj sin rekao da zna šta ja činim njegovoj mami!? Ne zna on koliku joj bol nanosim. Pronio sam je kroz dnevni boravak do kućnog praga, onako kako sam to učinio prije deset godina. A ona je zatvorila oči i prošaputala: "Molim te, nemoj još govoriti djetetu o našem razvodu". Klimnuo sam glavom, potvdivši da neću.

Kada sam krenuo na posao, ona je stajala na autobuskoj stanici. Idemo u istom pravcu, ja sam sam u autu a ona čeka autobus. Pored nje sam prošao kao da je ne poznajem. To nikada ne mogu zaboraviti.

Sljedećeg dana, dok sam je nosio, njen miris me podsjetio na sretne dane našeg bračnog života. Uvidio sam da sam je potpuno zapostavio. Vrijeme je ispisalo blage crte po njenom licu. Više nije mlada i lijepa kao nekada. I njena kosa se promijenila. Jedno pitanje me mučilo: Kakav sam ja to čovjek i da li joj činim nepravdu!?

Četvrti dan, dok sam je nosio na svojim rukama, vratila se ona nekadašnja bliskost prema toj ženi. Bio je to jaki osjećaj koji me potpuno nadvladao. Darovala mi je deset naljepših godina svoga života. Bila je prema meni dobra i poslušna. Takva žena je pravo blago. Svaki naredni dan je jačao ta osjećanja prema njoj. Dženi o tome nisam ništa govorio. Iz dana u dan moja supruga je bila sve lakša. Nije je bilo teško nositi. Mislio sam da gubi težinu zbog briga i nešeg skorog rastanka. Za ženu nema većeg udarca od razvoda braka.

Jednog dana sam posmatrao kako traži odjeću da se obuče. Sva odjeća joj je bila velika. Tada sam znao da mi je lahko nositi zato što je izmršavila.

Jednog dana, dok sam pored nje sjedio, spontano sam pružio ruku prema njoj i nježno je spustio na njenu glavu. Tada je naš sin ušao i povikao: "Babo, vrijeme je da nosiš mamu!"

Njemu je bilo drago gledati kako je nosim i to je postalo sastavni dio njegovog svakodnevnog života. Taj trenutak je isčekivao i radovao mu se. Ona ga je pozvala i zagrlila s toliko topline, kao da je to posljednji zagrljaj. Uzeo sam je i ponio iz sobe. Nježno je savila svoje slabašne ruke oko moga vrata... Osjetih prema njoj ono što sam osjetio kada sam je prvi puta u naručje uzeo. Taj lijepi osjećaj je narušavalo samo to što je ona sada mnogo slabija.

Kada sam je u naručje uzeo posljednje jutro, nisam mogao ni jednog koraka krenuti naprijed. Naš sin je već bio u školi. Ostali smo sami u kući. Nisam vjerovao da se tako nešto može desiti. Bez nje više nisam mogao. Mome kajanju nije bilo kraja. Spustio sam je na krevet, zagrlio i zaplakao. Molio sam je da mi oprosti i govorio: "Sve do sada nisam znao koliko si dobra i šta mi značiš!"

Zatim sam istrčao iz kuće, sjeo u auto i otišao do Džene. Pred njenom kućom sam istrčao iz auta ne zatvorivši vrata. Bojao sam se zadržavanja pred njenom kućom, da se ne bih predomislio i ponovo promijenio svoju odluku. Džena me čekala pred svojim vratima sa osmijehom na licu. Rekao sam: "Džena, žao mi je, ali ja se nikada neću razvesti od svoje supruge!" Moje riječi su je izbezumile. Bila je nepomična. Kroz suze je izustila: "Jesi li ti normalan!?" Ponovo sam se izvinuo a ona me ošamari i zalupi kućna vrata.

Monotoniju u moj brak su donijele sitnice. Nismo se jedno od drugoga udaljili zato što se ne volimo. Nedostajali su nam samo poneka lijepa riječ i lijep postupak. Nosio sam je na svojim rukama samo mjesec dana i sreća se vratila u našu kuću. Vraćajući se od Džene, donio sam čvrstu odluku da ću od sada svako jutro nositi svoju suprugu u naručju, sve dok nas smrt ne rastavi.

Svratio sam u cvjećaru da kupim supruzi najljepši buket cvijeća. Trgovkinja me upita: "Šta ćemo napisati na podsjetnici?" Sav sretan sam rekao: "Nosit ću te u naručju sve dok nas smrt ne rastavi".

Požurio sam kući da je obradujem, a moje lice je krasio osmijeh, koji nisam mogao skinuti sa lica. Ušao sam u njenu sobu, ali... Moja draga supruga je ležala nepomično. Napustila je ovaj svijet.

Saznanje da se moja plemenita supruga mjesecima borila s tumorom a da mene o tome nije ni obavijestila, pogodilo me kao grom iz vedra neba. Zato je ona onako naglo oslabila. Poštedila me brige i tuge, a ja sam je povrijedio na najgori mogući način. Okrenuo sam joj leđa kada joj je bilo najteže. Bio sam potpuno zaslijepljen i zaveden. Možda će ona meni i oprostiti, ali ja to sebi nikada neću oprostiti.

Znala je ona da na ovom svijetu neće dugo ostati, pa je željela da poštedi našeg sina trauma kojima bi bio izložen da smo se rastali. Željela je da se naš sin mene sjeća kao čovjeka koji je iskreno volio njegovu mamu.

Udoban stan, luksuzni automobil, dionice i velika ušteđevina nisu garant sreće u braku. Sitnice život čine i ljude usrećuju.

Nađite vremena za svog životnog saputnika.

"Žena svađalica" by Mile

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica,put mladosti,dah radosti,cvjetic ludi,sreca ljudi.Nesto lijepo a sasvim slijepo..!!

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #22 : Rujna 11, 2011, 14:11:04 »
Bio jednom jedan otok na kojem su živjeli svi osjećaji i ljudske vrijednosti : Dobra Volja , Tuga , Znanje ...i medju ostalima i Ljubav....
Jednog su dana shvatili da će njihov otok potonuti , te su pripremili svoje brodove kako bi ga napustili .Jedino je Ljubav željela ostati do posljednjeg trenutka .Kada je otok bio tren do potonuća , Ljubav je odlučila tražiti pomoć .Bogastvo je prolazilo u blizini i Ljubav je upitala : "Bogastvo , možeš li me povesti sa sobom ? " - "Ne mogu , mnogo je zlata i srebra na mom brodu , nemam mjesta . "
Ljubav tada odluči pitati Ponos koji je prolazio na veličanstvenom brodu ." Ponose , preklinjem te , možeš li me povesti sa sobom " , "- Ne mogu ti pomoći Ljubavi " , odgovori Ponos , " Ovdje je sve savršeno , mogla bi mi uništiti brod ! "
Tada je Ljubav zamolila Tugu , koja je prolazila kraj otoka : " Tugo , molim te povedi me sa sobom " ," Oh , Ljubavi " odgovori Tuga , "tako sam tužna da ne mogu . "
Kada je dobra volja prolazila kraj otoka , toliko je bila zadovoljna da nije niti čula Ljubav kako je doziva .
Tada Ljubav začuje neki glas : "Dođi Ljubavi , ja ću te povesti sa sobom . " Bio je to starac u malenom čamcu. Kada su stigli do kopna , Ljubav se iskrca , a starac ode . Ljubav je bila toliko sretna da je zaboravila pitati starca za ime .Ljubav shvati koliko mu tuguje , te upita Znanje : " Znanje , ti sigurno znaš tko me spasio ? " , " To je bilo Vrijeme " , odgovori Znanje . " Vrijeme " , upitala je Ljubav , " pa zašto bi me vrijeme spasilo ? " Znanje odgovori : " Zato što je samo Vrijeme sposobno procijeniti koliko je Ljubav važna u životu . ;ljubav ;ljubav ;ljubav
"Žena svađalica" by Mile

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica,put mladosti,dah radosti,cvjetic ludi,sreca ljudi.Nesto lijepo a sasvim slijepo..!!

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #23 : Rujna 11, 2011, 14:17:07 »
Djevojka je čekala avion u čekaonici jednog velikog aerodroma.Pošto je
trebala dugo čekati, odlučila je kupiti knjigu kako bi joj vrijeme brze
prošlo.
Uz knjigu kupila je i paketić keksa.
Sjela je u VIP čekaonicu kako je nitko ne bi uznemiravao.
Kraj nje je bila stolica na kojoj su bili keksi, a sa druge jedan gospodin koji je čitao novine.
Kad je ona počela uzimati kekse i gospodin je uzeo jedan. Ona se šokirala,ali nista nije rekla i nastavila je čitati knjigu.
U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo više hrabrosti, do sada bih ga već udarila...

Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, čovjek pored nje, ne obazirući se ni na šta, uzimao je isto tako jedan.
Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u paketu i djevojka pomisli: baš me zanima sta će sad napraviti!!!
Čovjek uze posljednji keks i podijeli ga na dvoje!
Ovo je zaista previše, poče da uspuhuje šokirana, uze svoje stvari, knjigu, torbu i ode prema izlazu iz čekaonice.

Kada se osjećala malo bolje, nakon što ju je prošla ljutnja, sjela je na
mjesto gdje nije bilo nikoga da bi izbjegla neke druge neprijatne događaje.
Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda
paketić keksa jos uvijek bio netaknut.
Postidje se kao kradljivac i tek tada shvati da je keks, isti kao njen, bio
od gospodina koji je sjedio pored nje, ali koji je, bez šokiranja, nervoze
ili prepotencije, podijelio i svoj posljednji komad sa njom, totalno
suprotno od nje, kojoj su bili povrijeđeni ponos i osjećaji.

ZAKLJUČAK: Koliko puta u našem životu ćemo ili smo pojeli tuđi keks, a da to nikad nećemo ili nismo ni saznali?

Prije nego sto se dođe do brzopletog zaključka i prije nego što se počne
misliti loše, GLEDAJ sa pažnjom detalje, vrlo često situacija nije onakva
kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
"Žena svađalica" by Mile

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #24 : Rujna 11, 2011, 14:19:46 »
Jedan poznati govornik je jedan svoj seminar započeo tako, da je u ruci držao novčanicu od 20 dolara. U prostoru, gdje je bilo nazočnih 200 slušatelja,
pitao je: - Tko od vas želi ovu novčanicu?
Ruke su se počele dizati u zrak. Rekao je: - Prije nego vam dam ovu novčanicu, dozvolite mi da napravim slijedeće. Pritom je zgužvao novčanicu i ponovo je
dignuo u zrak.
Upitao je: - Tko još uvijek želi ovu novčanicu? -  Ruke su još uvijek bile u zraku.
- A što ako napravimo ovo? -  bacio je novčanicu na pod i počeo je gaziti, a potom je pokupio izgužvanu i uprljanu.
- Tko je od vas želi sada?
Ruke su još uvijek bile u zraku.
- Prijatelji moji, danas smo naučili veoma dragocjenu lekciju -  rekao je:
- Bez obzira što napravim s novcem, još uvijek ga želite, jer novčanica nije izgubila svoju vrijednost. Još uvijek je vrijedna 20 dolara. U životu mnogo
puta padnemo, budemo izgužvani, ozlijeđeni i na tlu, u prljavštini; i sve to zajedno sa odlukama koje donosimo i okolnostima u kojima se nađemo. I tada
mislimo, da ne zavrijeđujemo ljubav, toplinu i da smo nevrijedni sami sebe. Međutim, neovisno na to što se je dogodilo ili što će se dogoditi sa vama,
nikada nećete izgubiti svoju istinsku vrijednost. Uprljani ili čisti, izgužvani ili posve uređeni,; još uvijek ste neprocjenjivi… osobito za one koji vas
vole.
Veličina vašeg života ne izvire iz toga, što napravimo ili koga poznajemo, već iz toga TKO SMO!
"Žena svađalica" by Mile

Offline Draža

• Super Moderator
  • Lički/a sokol/ica
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
« Odgovori #25 : Rujna 12, 2011, 15:42:35 »

Da,lijepo za pročitati,ali se i malo zamisliti nad tim pričama.... ;ljubav ;ljubav

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #26 : Rujna 14, 2011, 11:15:00 »
RODITELJSKO PISMO

Dragi sine / kćeri,
Sada još nisam ostario, a kada me budeš vidio takvoga,
budi strpljiv sa mnom i pokušaj me razumjeti.
...
Ako se zaprljam u vrijeme ručka, i ako se ne mogu sam
odjenuti, budi strpljiv.

Sjeti se sati, koje sam potrošio, dok sam te tome naučio.

I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvijek ponovo, nemoj
me prekidati, saslušaj me!

Kada si bio malen, morao sam ti istu priču čitati uvijek
ponovo, prije no što si utonuo u san.

Ako se ne budem želio kupati, ne ismijavaj me i ne
vrijeđaj.
Sjeti se kako sam te morao loviti i izmišljati tisuću
razloga, da bi ušao u kadu.

Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi
vremena i nemoj me gledati s podsmjehom na licu.

Ja sam tebe naučio mnogo stvari: pravilno jesti, pravilno
se obući, suočiti se sa životom.
Ako nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit
razgovora, daj mi malo vremena, da se prisjetim i ako mi
to ne pođe za rukom, nemoj se uznemiravati.

Nije mi najvažnija stvar na svijetu naš razgovor, već to,
da sam s tobom i da me znaš slušati.

Ako ne budem želio jesti, nemoj me prisiljavati da jedem.

Sam znam najbolje, kada mi je hrana potrebna, a kada ne.

Kada mi umorne noge više neće dozvoljavati da hodam, pruži
mi ruku jednako kao što sam je ja pružao tebi, kada si
pravio prve korake.

I ako ti jednom kažem, da više ne želim živjeti, da želim
umrijeti, ne ljuti se na mene, jednoga dana ćeš me razumjeti.

Jednom ćeš spoznati, da sam ti, unatoč svim učinjenim
pogreškama, želio samo najbolje i pokušao sam te pripremiti
na putovanje života.
Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osjećaj se bespomoćan, kada
me budeš gledao pored sebe takvog. Budi pored mene i
pokušaj me razumjeti i pomoći mi tako kao što sam ja
pomagao tebi, kada si počeo živjeti.

Budi mi oslonac, pomozi mi završiti putovanje s ljubavlju i
strpljivošću.
Vratiću ti osmjehom i neizmjernom ljubavlju, koju sam oduvijek
čuvao za tebe.

Volim te sine / kćeri
Tvoj tata / tvoja mama!

Za vas koji imate roditelje,
Za vas koji ste roditelji,
Za vas koji ste imali roditelje,
Za vas koji znate one koji imaju roditelje
I za vas koji poznajete nečije roditelje.

"Žena svađalica" by Mile

Offline Draža

• Super Moderator
  • Lički/a sokol/ica
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
« Odgovori #27 : Rujna 14, 2011, 12:23:40 »

Divno Branka,čovjek  kad čini  dobro i dobru se nada!

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #28 : Rujna 14, 2011, 14:59:15 »
VRIJEDNOST ZAJEDNIŠTVA

Rabin Harold Kushner gledao je djecu koja su na obali zidala kulu iz pijeska. Kada su upravo završili zamišljenu kulu za koju su potrošili puno vremena i strpljenja došao je val i izravnao kulu sa zemljom.

Rabin je očekivao suze i bijes.Djeca su sjela primila se za ruke i počela se smijati. Malo zatim započela su graditi novu kulu. Rekao je: "Spoznao sam da su me djeca naučila veoma važnu lekciju. Sve stvari u našem životu koje stvaramo dugo vremena i s mnogo energije stvorene su u pijesku. Trajni su samo naši odnosi s ljudima.

Prije ili kasnije doći će val i odnijeti ono što smo sagradili sa tolikim trudom. Kada se to dogodi moći će se smijati samo oni koji će se imati s kime držati za ruke!!"
"Žena svađalica" by Mile

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #29 : Rujna 14, 2011, 15:06:20 »
PISMO ZA TEBE ...

Kada si se jutros probudio pogledao sam te u nadi da ćeš mi reći samo jednu rečenicu, ta samo nekoliko riječi, tražeći moj blagoslov, ili izraziti zahvalnost za jučerašnji dan. Međutim, ti si bio prezauzet traženjem odijela, koje ćeš obući na posao.

Bio sam strpljiv, dok si se oblačio i žurio od kuće. Znam, da si imao toliko vremena, da staneš i kažeš mi samo: Bog, ali ti si bio suviše prazan. A ja sam stvorio nebo samo za tebe, obojio sam ga raznim bojama i divnim cvrkutom ptica, da vidim da li me čuješ. Gledao sam te kako ideš na posao i strpljivo sam te čekao cijeli dan. U svemu, što si radio, ja sam Ti pomagao ali, ti si bio suviše zauzet, da bi mi bilo što rekao. Kada si se vraćao vidio sam tvoj umor i htio sam da te osvježim blagom, tihom kišom, jer voda odnosi stres. Kad je kiša počela padati, ti si se naljutio i uvrijedio moje ime.

I dalje sam se nadao, da ćeš mi nešto reći, bilo je još dosta vremena. Ti si uključio televizor, a ja sam i dalje strpljivo čekao. Za vrijeme gledanja programa, ti si večerao i opet si zaboravio na mene, ne rekavši mi ni jednu jedinu riječ.

Vidio sam, da si jako umoran i da tražiš tišinu ... Ja sam zatamnio nebo i "upalio" zvijezde. Nebo je bilo stvarno predivno, ali tebe to nije interesiralo. Bio si uništen. Porodici si poželio laku noć, pao si na krevet i u trenutku zaspao. Pratio sam tvoje snove glazbom, sve noćne ptice su seraspjevale, ali to nije ni važno, jer nisi shvatio, da sam tu stalno zbog tebe.

Imam više strpljenja nego što možeš zamisliti. VOLIM TE i svaki dan čekam na tvoju molitvu. I prirodu sam stvorio samo zbog tebe ...

Dobro, ponovo si se probudio, novi je dan, a ja opet s ljubavlju čekam samo tebe vjerujući, da ćeš mi danas posvetiti barem malo vremena ...

Tvoj Otac BOG.
"Žena svađalica" by Mile

Back to top