Autor Tema: Eko-etno Gacka 2008  (Posjeta: 2842 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
Eko-etno Gacka 2008
« : Kolovoza 09, 2008, 13:45:36 »
Otočko kulturno ljeto nastavilo se i sa petim po redu izložbeno-prodajnim sajmom Eko-etno Gacka u organizaciji TZ Grada Otočca.

Na sajmu je sudjelovalo 15 izlagača sa područja Zagrebačke, Karlovačke, Varaždinske te Ličko-senjske županije.

U sklopu sajma održano je i tradicionalno natjecanje u pripremanju lovačkog kotlića gdje je sudjelovalo 10 ekipa, a najbolji su nagrađeni bogatim nagradama.

Još malo okoline

I oni su imali svoju temu

Najmladji su se zabavljali na svoj način

A onda je došlo na red probanje sadržaja kotlića

A poredak je bio slijedeći;

Prvo mjesto osvojili su Gačani

Drugo mjesto pripalo je ekipi YOKS

a treće mjesto je osvojila je Udruga žena športske rekreacije Otočac.

Novost na sajmu bio je i veliki kotlić kojega je za građane pripremila Turistička zajednica, a posjetiteljima je podijeljeno više od 1000 porcija.

U večernjem dijelu programa nastupili su članovi KUD-a „Lipa“ Sinac

te Tamburaški sastav „Garavuše“ iz Kutjeva.

Gledatelja nije manjkalo

Tu su se našli i neki članovi ovog Foruma, samo je neke Gemišt dobro zdrmal  zivio

Ja,                    Čuki,                               Gačanin        i               Sanja

I  heh, Čuki i Murta

Ovogodišnji sajam organiziran je pod generalnim pokroviteljstvom Ličko-senjske županije, Grada Otočca i TZ ličko-senjske županije, a kao ostali sponzori tu su Turističko vijeće TZ Grada Otoèča, Gacko pučko otvoreno učilište, Komunalac d.o.o., HEP Otočac, HGK ŽK Otočac, DVD Otočac, Jamnica d.d., COSEPI-INO HOLZ,  te Zagrebačka pivovara. Medijski pokrovitelji ovogodišnjeg sajma bili su Narodni radio, Hrvatski radio 2. program, Radio Gospić te Hrvatski radio Otočac.

Neke slike i dijelovi texta preuzeti sa www.otocac.hr  kojima se zahvaljujem na ustupanju slika.

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Sanja

• Veteran Član
  • Spol: Ženski
  • Ličanka sam govor me odaje...
Odg: Eko-etno Gacka 2008
« Odgovori #1 : Rujna 05, 2008, 08:58:51 »
I ovdje moram  nekoliko riječi napisati, kao prvo Čuki mi je došla nakon dugog vremena i dugog neviđenja do mene jako me iznenadila kad sam čula da će doći u liku. Morala sam se nasmijati imamo sličan život u nekim stvarima al to samo more moja Čuki znati, (hehe nekad nam nije lako hehe) . Išli samo na Eko-etno Gacka di se Čuki već i prije dogovorila sa Starim Sokolom da će mo se sastati bilo je jako zanimljivo i smišno i mali Kviz imamo za vas na koji će te nam vi odgovoriti.  Uskore stižu pitanja, a odgovoriti morate sami. ;skandal
Samo kad se sjetim koliko su boca Graševine otišle prazne sa našeg stol hehe hehe hehe hehe zivio zivio zivio

Evo nekolko slika koje sam ja uspila poslikati

STARI SOKOL ,  CUKI , GAĆANIN I JA

Ima i neke snimke samo će to morati Stari Sokol staviti na Forum ili na Naslovnu Stranicu to ćemo sada vidjeti s njim .

Back to top