Autor Tema: Kvalitetniji Forum  (Posjeta: 22016 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Josa

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Spol: MuÅ¡ki
Odg: Kvalitetniji Forum
« Odgovori #10 : Svibnja 09, 2009, 13:19:01 »
Sve je savrseno dobro, pratim ja s vremena na vrijeme, s vremenom sam ono jako tanak, uskoro ce biti vise vremena pa cu se raspisati ;lala ;lala ;lala ;lala
Josa

Offline vuksamotnjak

• Opći Moderator
  • Stariji LiÄan/ka
« Odgovori #11 : Kolovoza 04, 2011, 17:48:01 »
Dao bih nekoliko prijedloga za poboljÅ¡anje kvalitete foruma a administrator neka odluÄi o njihovoj provedbi  ;naklon

Mislim da bi zatvaranjem nekih podforuma cijeli forum dobio na preglednosti i bio bi lakši za pretraživanje
-  predlažem zatvaranje podforuma Sve o Lici jer se njegov sadržaj većinom može rasporediti po drugi podforumima kao Å¡to su LiÄki obiÄaji, LiÄka povijest itd.
- predlažem zatvaranje podforuma Hrvatska kuhinja, koji sadrži podforume Jela i Torte, kolaÄi i ostale slastice jer se to može rasporediti pod LiÄka kuhinja
- predlažem prebacivanje podrubrika LiÄko Lešće, OtoÄac, Prozor, Sinac i Senj u podrubrike s odgovarajućim slovima jer smatram da nema smisla da se neka liÄka sela istiÄu nad drugima. Ako je razlog za otvaranje tih podrubrika viÅ¡e tema, onda neka se te teme spoje u jednu ili eventualno rasporede na podforum koji bi bolje odgovarao ( npr tema Ilinja u Sincu 2011. u podforum DogaÄ‘aji u Lici)
- predlažem spajanje podforuma Sve i svaÅ¡ta koji spada pod Zabavu i podforuma Sve i svaÅ¡ta koji spada pod Tehnologiju, Äak možda s njima i podforuma Zanimljivosti. Teme podforuma Sve i svaÅ¡ta iz Tehnologije se isto mogu rasporediti u druge podforume iz Tehnologije
- predlažem stavljanje podforuma Mp3 u podforum Glazba u obliku podrubrike i moguće zatvaranje teme Hrvatske pjesme u podforumu Glazba jer je obiÄno nizanje stihova pjesama, koji nemaju veze s Likom i mogu se vrlo lako naći na internetu

Hvala

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
« Odgovori #12 : Kolovoza 04, 2011, 21:09:43 »
- predlažem prebacivanje podrubrika LiÄko Lešće, OtoÄac, Prozor, Sinac i Senj u podrubrike s odgovarajućim slovima jer smatram da nema smisla da se neka liÄka sela istiÄu nad drugima. Ako je razlog za otvaranje tih podrubrika viÅ¡e tema, onda neka se te teme spoje u jednu ili eventualno rasporede na podforum koji bi bolje odgovarao ( npr tema Ilinja u Sincu 2011. u podforum DogaÄ‘aji u Lici)

-Ja mislim da se ta sela neistiÄu s niÄim extra VuÄe,već jednostavno kako tko uspije ,ili kako se tko  ima informacija  i slika o tom selu ili gradu.Toliko ,a mislim da svi imamo pravo reć svoje miÅ¡ljenje ,a dalje neka administrator odlući ,Å¡to i kako ... pozdrav;
A i jako lijepo stoji u desno uglu ,kad te nešto interesira da ideš u tražilicu ili pretraživanje...

Offline vuksamotnjak

• Opći Moderator
  • Stariji LiÄan/ka
« Odgovori #13 : Kolovoza 04, 2011, 22:06:39 »
ma mislio sam, ako već ima otvoreno slovo L, zaÅ¡to bi onda otvarali i LiÄko Lešće umjesto da se odma stavi pod L

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #14 : Prosinca 26, 2012, 17:21:55 »
Je VuÄe u principu si u pravu, no ako pogledamo da pod L su sva ostala mjesta koja poÄinju sa tim slovom i koje imaju samo jednu Temu, LiÄko Lešće kao i neka druga mjesta sam stavio posebno jer se o njima piÅ¡e u viÅ¡e razliÄitih tema, (tako da bi za Äitatelje bilo preglednije da se lakÅ¡e snaÄ‘u) koje dodiruju to mjesto, a kada bi stavljali samo pod jedno slovo na kraju bi imali neÅ¡to nepregledno i teÅ¡ko povezivo. No svakako ima prijedloga koji su O.K. ;super
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Back to top