Registracijski Ugovor

Prihva─çate da, kori┼ítenjem ovog foruma, ne─çete objavljivati sadr┼żaje koji su la┼żni, klevetni─Źki, neto─Źni, uvredljivi, vulgarni, sa mr┼żnjom, napadni, prosta─Źki, svjetovni, seksualno usmjereni, prijete─çi, nasrtljivi na osobnu privatnost, erotski, ili na druge na─Źine suprotni Me─Ĺunarodnim ili zakonima dr┼żave u kojoj ┼żivite. Tako─Ĺer prihva─çate da ne─çete objavljivati nikakve materijale koji su pod copyright za┼ítitom osim ako ste sami vlasnici copyright prava ili imate pisani pristanak vlasnika materijala pod copyright za┼ítitom. Spam, flooding, reklamiranja, lan─Źana pisma, piramidne sheme kao i namamljivanja tako─Ĺer su zabranjeni na ovom Forumu.

Napominjemo da je nemogu─çe za osoblje ili vlasnike ovog Foruma da provjeravaju ispravnost Va┼íih objava. Molimo upamtite da mi ne nadgledamo aktivno objavljene poruke ni materijale, te prema tome nismo odgovorni za sadr┼żaje u njima. Ne jam─Źimo ispravnost, potpunost ili korisnost bilo koje objavljene informacije. Objavljene poruke izra┼íavaju vi─Ĺenje i mi┼íljenje samog autora a ne i vi─Ĺenje i mi┼íljenje cjelokupnog Foruma, njegovog osoblja, njegovih podru┼żnica ili vlasnika ovog Foruma. Ohrabrujemo svakoga tko smatra da neka objavljena poruka nije primjerena da o tome odmah izvjesti administratore ili moderatore ovog Foruma. Osoblje i vlasnik ovog Foruma zadr┼żavaju svoje pravo ukloniti bilo koje upitne sadr┼żaje, unutar razumnog vremenskog roka, ako zaklju─Źe da je njihovo uklanjanje nu┼żno. To je ru─Źni proces pa morate razumjeti da nismo u mogu─çnosti odmah ukloniti ili izmjeniti odre─Ĺeni sadr┼żaj. To pravilo tako─Ĺer vrijedi i za ─Źlanske profile i sadr┼żaje u njima.

Ostajete isklju─Źivo sami odgovorni za sadr┼żaj Va┼íih objavljenih poruka i materijala. ┼átovi┼íe, sla┼żete se da vlasnici ovog Foruma i njegovo osoblje, podru┼żnice ili povezane stranice ni na koji na─Źin nisu krivi ni odgovorni za sadr┼żaje Va┼íih objavljenih poruka i materijala. Vlasnici ovog Foruma tako─Ĺer zadr┼żavaju pravo otkriti Va┼í identitet (ili bilo koju srodnu informaciju prikupljenu pomo─çu ove usluge) u slu─Źaju formalne pritu┼żbe ili pravne radnje koja je rezultat bilo koje situacije prouzro─Źene Va┼íim kori┼ítenjem ovog Foruma.

Imate mogu─çnost, tijekom registracije, da odaberete svoje korisni─Źko ime. Savjetujemo Vam da to bude primjereno. Za ovaj korisni─Źki ra─Źun na Forumu za koji se upravo registrirate suglasni ste da nikada ne─çete svoju lozinku otkriti NIKOME osim administratoru ovog Foruma, radi Va┼íe sigurnosti i neospornosti Va┼íih objava. Tako─Ĺer prihva─çate da NIKADA ne─çete koristiti korisni─Źki ra─Źun druge osobe iz bilo kojeg razloga. Mi tako─Ĺer JAKO preporu─Źamo da koristite kompleksnu i jedinstvenu lozinku za Va┼í ra─Źun, a da biste sprije─Źili provalu i zlouporabe.

Nakon ┼íto zavr┼íite proces registracije i prijavite se na Forum, mo─çi ─çete popuniti detalje u Va┼íem profilu. Va┼ía je odgovornost da pru┼żite to─Źne i ─Źiste informacije. Svaka informacija za koju vlasnik ili osoblje Foruma utvrdi da je neto─Źna ili vulgarne prirode biti ─çe uklonjena, sa ili bez prethodne obavijesti. Tako─Ĺer su mogu─çe odgovaraju─çe sankcije prema Vama.

Imajte na umu da sa svakom objavom bilje┼żimo Va┼íu IP adresu, za slu─Źaj da morate biti isklju─Źeni iz rada Foruma ili da moramo obavijestiti Va┼íeg ISP-a. To ─çe se desiti samo u slu─Źaju te┼íkog kr┼íenja ovog Ugovora.

Tako─Ĺer napominjemo da forumski softver ostavlja tzv. cookie, tekstualnu datoteku koja sadr┼żi komadi─çe informacija (kao npr. Va┼íe korisni─Źko ime ili lozinku), u cacheu Va┼íeg internet preglednika. To se koristi SAMO da ostanete prijavljeni/odjavljeni na Forum. Softver ne prikuplja niti ┼íalje bilo koji drugi oblik informacija na Va┼íe ra─Źunalo.

Forumska Administracija
Back to top