Autor Tema: Branje kupinov je opasno za zdravlje...  (Posjeta: 4644 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Branje kupinov je opasno za zdravlje...
« : Srpnja 10, 2012, 11:25:59 »
  ;ljubav Prvo dobar Van dan... drugo... vidin da moja Ane šeće po Jadranskoj obali... moran joj reć.. Vidin Aneeee.. Vidin... ni trebalo pisat velikin slovima!!!! Ako je tebi sunce upeklo u oči meni ni... ja san ti manja od makovog zrna... zač.. krenula san u šumu se malo razladit i pobrat ku kupinu za sok.. al lez vraže na... taman kada san pobrala negdi oko pola kile vaj iskoči ispred mene i veli STOOOJ  stop;... bem ti skoro san se da ne kažen ča... očima pokazal na vrićicu i znala san ča to znači.. ostavi Kate vrićicu  boze... i jesan nako polako spušćala , vaj medvid još uvik ostal stajat i lipo Kate u rikverc  fucka i biž... ajme da mi je bilo samo znat jel naj ča šprinta na 100 metara bil brži od mene... lipi moji.. evo san se izpotrkovala da ne osićan ni livu ni desnu nogu .. a vo košće se razdrmalo .. sve booli... bem ti i kupine i šumu... virujen da se vaj medvid omastil nim mojin kupinami... eee neće Kate više u prirodne znanosti.. lip Van pozdrav.. a Ti Ane jav se kad stigneš... Voli Vas Vaša Kate...:****
AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
Odg: Branje kupinov je opasno za zdravlje...
« Odgovori #1 : Srpnja 10, 2012, 11:45:54 »
 hoho hoho , Kate moja, dobri je stra ki ga ima!!!
Volim Liku a Lika daleko!!!

Back to top