Autor Tema: Bilo bi lipo...  (Posjeta: 6736 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OompaLoompa

• Novi Ličan/ka
  • *
Bilo bi lipo...
« : Ožujka 18, 2013, 21:04:32 »
kad bi više ljudi divanilo čakavicom... Nestaje li čakavica? Znam da dosta dice divani vako po Brinju, ponekad pomislim da se govorno područje povećava :)
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Juliška

• Novi Ličan/ka
  • *
Odg: Bilo bi lipo...
« Odgovori #1 : Ožujka 19, 2013, 11:59:57 »
Ja divanim čakavicom uvik kad se čujem s mamom,a ona živi u Jelvici. Ja to automatski ni ne ositim
da sam prešla na čakavicu iako je već prošlo četrdeset godin kako sam išla od kuće.
Srce mi zajigra kad čujem svoju čakavicu.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Ožujka 19, 2013, 12:50:37 »
 huhu;jj Cure, (predpostavljam da ste ženske obe) pridružite nam se i pišite i pričajte čakavicom. Kako i sam naslo teme kaže, bilo bi lipo da se aktivirate čim prije i čim više!!!!
Volim Liku a Lika daleko!!!

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #3 : Ožujka 19, 2013, 18:02:59 »
 ;naklon Da cure baš bi bilo lipo da nan pišete na čakavici, nadam se i da oćete.  mudrac;   OompaLoompa lipo od tebe ča si se odma javila nakon registracije, a i tebi Juliška  sve pohvale er si se ipak nakon tri i pol godine odlučila da napišeš svoj prvi post  ;super bravo  . Eto pošto ste napisale svoje prve postove nadam se da nećete stat na ovome i da će te i dalje biti aktivni članovi ovoga Foruma i doprinest kvaliteti i sadržaju bilo tekstom, bilo pokojon slikon.  huhu;jj

[blink]Da, bilo bi lipo da se ne zaboravi taj naš lipi ča![/blink][/b]

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Jadranka

• Stariji Ličan/ka
  • ...Ličanka sam govor me odaje.......
« Odgovori #4 : Ožujka 19, 2013, 19:34:07 »
I ja kaj Juliška već 36 godin ne živim u Lici, i jedini razgovor koji divanin na čakavici je sa mamom dok je još živa,
a poslje više neću imat s kim i dost sam riječi već nažalost i zaboravila.

Volin i ovde na Prelu podivanit čakavicom koliko je to god moguće sa mojim čakavcima, pa nas ponekad znadu i zezat da nas niš ne razumidu, a nami je to onda malo i zabavno.

Zato curke dojdite na Forum i Prelo češće da se čakavica naša lipa nezaboravi. smi jem;- smi jem;-

Back to top