Autor Tema: Lipi moj narode... ča ste se umučali..  (Posjeta: 5736 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Lipi moj narode... ča ste se umučali..
« : Srpnja 06, 2012, 09:47:26 »
 :dud :dud[/color][/i][/font]

Evo se Vaj forum kaj malo pomladil.. neka fala dragon Bogu... već san poludila ča od kopanja po svin tin mogućin kombinacijami ..nemojte mi zamirit al morala san isprovat ve ča se tačedu meni ispred očiju... dakle vidin da se na non FB nekakova nevroza provlači... je, je istina ..va je žega upala u vaj  mozak i ni lako nikome pisat.. znan ja to iz iskustva! Nego da Van javin ča ima ovdi u našoj lipoj Gackoj.. dakle.. ako lipo pratite novosti morete vidit da su Otočani proplivali.. eee ..jesu bogami... Nastupili su na nin Jadranskin igrami ča ih je nekad vodil na Mlakar ... huhu;jj... E, ča sada... lipo na naša dica idedu dalje ...ako bude kaj prije dva dana moredu ić u finale..  kolce;...a onda sad još lipih događaj.. sprema nam se Ilijinja u Sincu.. valja će bit ;sunce..jer kako je sad pričvrljilo mogli bi svi na more proć...vako kaj vaj plovi..!!! Kako mi je Ane jaako zaposlena hoho, ja iden sad lipo pročitat  cita:-...i javin se kasnije.. nekako me va inspiracija ne drži... ubil me nogomet vih zadnjih dana... razumidu me ni ki su me pratili na fb...  ;skandal... ajte lipo sad bog... p.s. lip pozdrav Mili.. ma fala Van od  herz; ča ste popravili ovo.. ;papa
AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • Lički/a sokol/ica
Odg: Lipi moj narode... ča ste se umučali..
« Odgovori #1 : Srpnja 06, 2012, 13:40:14 »
E lipo ja čujem da ti Kate stružeš, gletaš i krečiš tamo u onoj kući 28 i to sve rad doterivanja linije. Valja ćeš na more??  huhu;jj
Volim Liku a Lika daleko!!!

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #2 : Srpnja 06, 2012, 21:39:42 »
O Kateeee morat ću te angažovat sad kad dojden kući, nema puno posla edna soba i neki 22  kvadrata ganka, ma ča je to zate ispraksana si ti koliko vidin u gletanju i valjanju. Za cenu će mo se već nekako nagodit, neš valja bit baš preskupa valja ćeš spušćat kaj procent ili?  pozdrav;

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • AneKateOttozez
« Odgovori #3 : Srpnja 08, 2012, 09:52:05 »
 kekek; Dogovorit nego ča? Nisan ja ve svoje mašiće našla na putiću, eli... nego znate ča gospon Mile.. kako ste vi u toj stranjskoj zemlji čula san da imadu ne gotove farbe... a kako ima toga i kod nas eli vi ovdi kada počnedu mutit dobiješ sve samo ne farbu ku oćeš.. ;skandal.. ako nećete da van za zamutin smjeh bit će Van bolje da vrgnete u bunker farbu ku vi oćete fucka fucka.. a o novcima ćemo se dogovorit .. a ljudi smo  kekek; ča se tiče ostalog..kada završin , nadan se da nećete zvat hitnu  :dud il ću ja jadna bez zubi ;zub; ostat.. al i o tome ćemo se dogovorit.. ;lala.. sad Vas lipo pozdravljan huhu;jj i iden još ča skuvat.. belji se:... Pozdrav od kATE.. raspa
AneKate Ottozez

Back to top