Autor Tema: Kako se puuuno stvari dogodilo evo Van malo materijali za pročitat..:P  (Posjeta: 4567 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
ila_rendered
Kako se puuuno stvari dogodilo evo Van malo materijali za pročitat..:P

PONUDA
Ben te blesavog, si nas našal, eli...vakovih prevarantov ni vidila va zemaljska kugla...
Žene paz te , nisan samo ja dobila vo pismo dobijaju i druge.. samo in minja imena...
DOŠAL POŠTAR...DONESAL PISMO..:P
Velin sam sebi, ma ki se to mene sitil!? Otvorin , počnen čitat , počnen plakat, počnen urlikat,počnen psovat, počnen mislit, i odlučin se Vami pojadat!!!
Piše : DRAGA KATE ILI ANE, JA SAM ČOVJEK KOJI JE SAM I KOJI JE SAM..
ŽENU SAM POSLAO NA TERAPIJE U TOPLICE,A KAKO SAM STASIT, NAOČIT I ŽELJAN
NJEŽNOSTI, OBRAĆAM SE VAMA DA MI POMOGNETE!
MOLIM VAS DA SE UPOZNAMO UŽIVO! NIJE BITNO KOJA ĆE SE PRVA JAVITI,JER JA SAM SAMO JEDNO USAMLJENO SRCE KOJE POKLANJAM VAMA I KOJI SE NADA DA ĆETE SVOJE SRCE POKLONITI MENI NA DAR, DOK MI ŽENA NE DOĐE IZ TOPLICA!
VI STE MOJE LJUBE,MOJA RADOST, MOJA SREĆA.AKO MI SE KOJA OD VAS DVIJE SVIDI MOŽDA SE I RASTANEM OD SUPRUGE..STOGA NUDIM I BRAK... VAŠ JEDINI S.P. VOLIM VAS..p.s.nadam se da sam Vas dirnuo, jer trebam Vaš pristanak za kreditnog jamca..hitno mi je, jer dok se žena vrati moram podmiriti račune , a novce koje mi je ostavila potrošio sam na kladionici.. stoga pokušajte razumjeti mene usamljenog..pusa cure moje....

REVOLUCIJA

KUĆICA OD BOC

ila_rendered

A sad ozbiljno..inače san vesela duša al me sve vo ča se događa počelo strašit...
..... rekla san da neču vu politiku na svoju strancu al eto događa se .. pa i meni eli..
Donesla san odluku.. moran.. kako je krenulo niti ve boce ča se trošidu i vrćedu vin našin centrima nećedu više moć nazad..
Ja san odlučila da kako je va leglizacija za ve kuće prošla, a iman mali del kaj moren iskoristit za bašću i posadit ku glavicu zelja ili ča god još..ZAMINIT za skladištenje vih boc.. nemore mi niki niš.. kako je to moja zemlja, moje vlasništvo, nek se samo neki usudit pipnut ono ča san sagradila i napravila.. SVOJE NEDAN.. pogotovo vaj svoj nacrt tlocrt i bokocrt... i Vami preporučan trebat će van virujte mi...kako je krenulo , ma neću nekakova me tresavica man vata.. zato divte se mojoj novoj kućici od boc, malo nog cijanofiksa i sve će biti ap tap... A sad ozbiljno..inače san vesela duša al me sve vo ča se događa počelo strašit... herz;

UNCUTI

herz;

OVCE

ila_rendered

AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Back to top