« Odgovori #31 : Srpnja 10, 2012, 20:28:37 »

Eeee Dražo jesam lipo nego ča, a to kad bude pemzija onda neću niš delat, sidit ću pred kućon (to san naučil od stari ljudi tako su i oni.) Ča se sada tome smiješ? Pa e tako su sidili moji susjedi stari ljudi pred kućon i motrili ki kuda prolazi, nebi ni ćeno bolje pazil. E tako ću i ja lipo sest pred kućicu i motrit te gospojine kad se budedu šećale uz Gacku, al' jok neću niš radit samo motrit i ku Ličanku zdrmat mislin

. Ča se tiče poze ili kako ti kažeš pozicije ima malo višlje livo, e tamo bi bilo taman neku izbu napravit sa Frižideron, dva tri stolića sa kantrigami pa da se moredu te stranjkinje okripit poslije šećanja po putićima. E a da bi se to sve postiglo i prevuklo goste i stranjkinje treba najprije zasukat rukave, napravit nešto kaj ča san gori rekal putiće okolo Gacke i po Plasini, a i ostalom gorju, er kud ćeš lipši pogled nego kad se spenješ, a pogled puca po lipoj nam Gackoj Dolini, treba brine s ovije i onije strane Gacke očistit, er se to čistilo još prije rata dok su ljudi imalo nešto blaga u štalama, još kadi ku klupicu i stolić metnut da se malo usput odmoridu cipele eli?. E kad se to malo pripremi ča bi se reklo "kad se pripremi teren" unda lipo pozvat stranjikinje da imadu nač doć. A ovo da ti ne divanin uzalud dokumentirat ću ti uskoro,

sad me glavina boli.....