Autor Tema: Malo o LiÄanima  (Posjeta: 45034 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
Odg: Malo o LiÄanima
« Odgovori #20 : Prosinca 04, 2011, 11:37:36 »

BrijaÄnica

Držao Mane brijaÄnicu u Gospiću
kako je ista bila na katu,a zbog renoviranja,morao je preseliti u prizemlje,dade u "LiÄke novine"oglas
ObavjeÅ¡tavam cjenjene muÅ¡terije,da sam iz tehniÄki razloga svoju radnju sa kata preselijo u prizemlje.
Tako da više ne brijem gore nego dolje,a nediljom i pozadi.

Offline vuksamotnjak

• Opći Moderator
  • Stariji LiÄan/ka
  • Spol: MuÅ¡ki
« Odgovori #21 : Prosinca 29, 2011, 17:51:28 »
Zalutala tri SinÄarana u jednu gospićku birtiju, pa nakon par rundi jedan od Gospićana ih odluÄi poÄastiti:
- I što ćete popit momci?
A oni jedan za drugim odgovore:
- a Äa i ti
- a Äa i ti
- a Äa i ti
Gospićan će tada konobaru:
- razmisljam a daj onda tri Äaja 

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
Odg: Dane i Mane
« Odgovori #22 : SijeÄnja 27, 2012, 13:18:43 »
Dane je Äesto odlazio u Å¡umu kako bi pribavio drva za zimu. Sve je teklo po planu do dana kada ga je pri sjeÄi drva zatekao lugar i njegov nauÄnik. Nedugo zatim slijedila je prijava sucu za prekrÅ¡aje i tako se Dane naÅ¡ao na sasluÅ¡anju. Sudac provjerava podatke i obraća se Dani: “Vi ste zateÄeni u sjeÄi drva bez potrebnih odobrenja, a da je to istina mogu posvjedoÄiti dva Äovjeka koji su vas vidjeli“. Dane udahne duboko te odbrusi: “To nije istina gospon sudac i ja sam u stanju dovesti deset svjedoka koji me nisu vidjeli“! ;vrag;

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
« Odgovori #23 : Lipnja 11, 2012, 16:00:17 »
Dali znate zaÅ¡to LiÄani za vrijeme punog mjeseca, tjeraju LiÄanke da gole pleÅ¡u u polju kupusa(zelja). hoho hoho

Da bolje kupus rodi... hoho hoho 

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
Odg: LiÄanin kod lijeÄnika
« Odgovori #24 : Ožujka 23, 2013, 13:06:07 »
LiÄanin kod lijeÄnika

Zabolio LiÄanina trbuh. Dobio matrun. Kad mu niÅ¡ta nije pomagalo, nije druge van u grad k doktoru. Naravno žena će s njime. Kad doÅ¡li k doktoru, kazali mu, Å¡to je i kako je. Doktor ga pregledava i zapita će ga, dali je donio i sobom izmetine.
-Ma,gospodin doktor, izmeo sam ja i danas štalu i oko nje, nu nisam zna, da vi to trebate.
Ma ne razumijeÅ¡ me. Ja trebam da vidim tvoje izmetine…jer drukÄije ne mogu znati, Å¡to te boli. Pa ti ćeÅ¡ sada lijepo kod mene to obaviti i lijeÄnik iziÄ‘e van i donese nekakvu posudu i reÄe mu neka obavi svoju nuždu.
LiÄanin meće nase sto križa…
-Ma gospodin doktor, Bog budi s vama, gdje bi ja to kod vas napravio, ma ne bi ni za živu glavu. Tko je živ stvor to vidio!
Dotor ne popuÅ¡ta i već se kao naljutio, jer ga Äekaju i drugi poslovi, kad pristupi LiÄanka i reÄe mužu:
-Ma, Mile rano, posluÅ¡aj gospodina doktora. UÄini kako on hoće. VidiÅ¡ da je to njegov kruv i da on od toga živi…

Back to top