Autor Tema: Lička noć u Zürichu 20.03.2010  (Posjeta: 14090 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
Odg: Lička noć u Zürichu 20.03.2010
« Odgovori #10 : Ožujka 26, 2010, 07:49:50 »
 kolce;  Nikolence, nije to samo puka želja za svojom domovinom i svojim narodom, ko nema srca za veselje taj se ne može tako ni veseliti, pjevati i plesati.
Ja nisam u tuđoj zemlji i među tuđim svijetom pa kad čujem pjesmu srce poskoči,  hoho !!!!
Volim Liku a Lika daleko!!!

Offline Nikolence

• Mladi Ličan/ka
  • **
« Odgovori #11 : Ožujka 26, 2010, 08:52:33 »
Vera upravu si, ali sam htjela samo objasnit kako mi ovdje u tudjem svijetu jedva docekamo da se organizira ovakva jedna festa, pa ijako je i sad Korizma, pa su nam drugi zamjerali kako mi Licani slavimo u Korizmi, al eto ja sam isto vjernik kao oni i idem svake nedjelje na misu, citam na misi i molim se, ali neka mi Bog oprosti al ovo nisam mogla propustit!  kolce;
 A znam da i medju onoliko ljudi koliko je bilo na festi bilo ih puno koji idu isto redovito na svetu Misu, pa su bili i proveselili se.
A nas fratar je jednoj zeni rekal da bolje da se okupljamo tako u veselju, nego u zalosti, pa ijako je Korizma. Znaci nije problem do Crkve, nego su pojedini ljudi zavidni pa tako pricaju.
Volim Liku u srcu je nosim, kud god krenem s njome se ponosim!!!

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • Lički/a sokol/ica
« Odgovori #12 : Ožujka 26, 2010, 09:04:45 »
Samo se vi veselite i okupljajte, samo zavidni će vam prigovarati, a i fratar je u pravu kad kaže da je bolje da se okupljate na veselju nego na žalosti.
Život je jako kratak i okrutan zna biti, zato svaka prilika za veselje koja se pruži treba je objeručki prihvatiti i iskorisitit.
Što vrijedi nekim ljudima korizma ako u srcu nisu iskreni i pošteni! Nažalost, takvih ima jako puno, za javnost su medeni , pobožni, fini a srce im nije čisto a i postupcima se najčešće odaju.
Valjda će Milan organizirati neku feštu i za forumaše na ljeto da se upoznamo a i da  kolce;zivio!!!!
Jel Milane????? hoho hoho hoho

Volim Liku a Lika daleko!!!

Offline Nikolence

• Mladi Ličan/ka
  • **
« Odgovori #13 : Ožujka 26, 2010, 12:51:48 »
E to bi bilo super, bas bih volila da te upoznam a takodjer i ostale nase forumase koji dodju. Lipi licki pozdrav pa se cujemo!  smijem ;masem;

Offline Kristijan

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Muški
« Odgovori #14 : Ožujka 26, 2010, 13:33:49 »
slusali smo prijesnos na radio banovini zao nam je sto nismo bili.... placem
Ja ću uvijek lički bečar biti nemoj meni draga zamjeriti
bez bećara nema like hrvatske nam like dike

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #15 : Ožujka 26, 2010, 17:44:24 »
Valjda će Milan organizirati neku feštu i za forumaše na ljeto da se upoznamo a i da  kolce; i  zivio!!!!
Jel Milane????? hoho hoho hoho

Naravno Vera da ću se potrudit da organiziram, kad se mogla lička noć napravit more i fešta forumaša. No morat ću izmjenit pravila igre, jer  2008 se prijavilo oko 40 forumaša za feštu, a kad sam poslao mail da mi potvrde dolazak  samo od dvoje sam dobio  da nece doci. Ostali se nisu čak ni udostojili napisati kratak mail da neće doći tako da sam tada otkazao, no ipak nas se spontano skupilo  nas par na vrućoj janjetini.
Da ne dužim ovih ću dana postaviti  temu u vezi te fešte, gdje će potanko biti sve objašnjeno, a do tada pišite o dojmovima sa ove ličke noći naravno oni koji su  prisustvovali ili slušali na radio banovini.
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Nikolence

• Mladi Ličan/ka
  • **
« Odgovori #16 : Ožujka 26, 2010, 23:55:02 »
Evo jos par slikica sa najbolje Licke feste do sada !

Nas bubnjar Zuco je nesto smisljal, dok se ovako bil umiril!!!! hohoh;

Lilika ni mogla iscekat da ujde u salu, a Anki se oce slikat!!!!  smjeh

Danijel je bio pravi fotograf i napravio je toliko slika da se svtako nadje na jednoj!!!!

Plesalo se i pjevalo cjelu noc i jedva cekam opet drugu festu da se opet ovako proveselimo!  kolce; kolce;

Offline Čuki

• Senior Član
« Odgovori #17 : Ožujka 27, 2010, 22:56:04 »
moj Sokole bum ti ja pomogla  sakupiti forumaše jednom sam skupila u zg  i dogodilo se ipak treba imati .........hehe znaš već ča.......al sad ozbiljno ako misliš  skupit ja sam ZA.. I 2008g. sam bila al propalo je al smo se ipak mi našli pa do tad pozdrav..........
OJ Letinac mnogi znaju zate
u tebi je crkva Svetog Ante

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #18 : Ožujka 29, 2010, 20:28:25 »
moj Sokole bum ti ja pomogla  sakupiti forumaše jednom sam skupila u zg  i dogodilo se ipak treba imati .........hehe znaš već ča.......al sad ozbiljno ako misliš  skupit ja sam ZA.. I 2008g. sam bila al propalo je al smo se ipak mi našli pa do tad pozdrav..........
Ne Čuki me treba imati to što misliš, nego ljudi trebaju bit od riječi, ponavljam od 40-ak ljudi koji su se prijavili kad sam posalo mail da potvrde dolazak dvoje mi je reklo da nece doci ostali ni a. Al oko pomoci nema problema  dogovorit cemo se  oko toga da ti budes operativac doli. pozdrav;
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #19 : Ožujka 30, 2010, 22:02:18 »
Evo i prvi video uradak, nadam se da nećete zamjeriti Cameramanu jer nije bio na nivou zadatka  smijem smijem  

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Back to top