« Odgovori #7 : Ožujka 26, 2010, 00:16:23 »
Dragi Licanin, lipo je ovo ca si napisal, a ja san i tako imala u planu metnut par slik i napisat komentar o Lickoj noci, samo ca nikako uvatit vremena.
Pa evo Licanine, licanke i licanke da vam napisen svoj komentar i imam par slika, sa ove Licke noci u Zürichu!
Ovo je jedna od najboljih do sada Licki festi u Zürichu, koja se tradicijonalno odrzava svake godine. Sto se tice muzike, nemoram opce ni pisat nikakav komentar jer oni su jednostavno najbolji i napravidu stimung na festi samo takav. Posto sam ja nastupala sa svojim folklornim drustvom (Fala iz Schaffhausena) pa sam zbog odlaska u garderobu propustila jedan dio feste, a li zato ostatak veceri mi je bio super, noge su me bolile od plesanja.
Sto se tice jela, bilo je jako ukusno i osoblje je bilo ljubazno, da ne idem u detalje, jednostavno bilo je sve super i svaka cast organizatorima sto su uspjeli organizirat ovako jednu, mogu slobodno reci , Veliku Licku noc koja, ja mislim ce se dugo pamtit. Ne samo zato sto je bio direktni prijenos preko radio Banovine nego zato sto je oragnizacija bila dobra i sto su svi ljudi bili veseli i zadovoljni.
Pa eto dragi nasi Licani i Licanki i svi ljudi dobre volje dodjite na drugu licku festu ove godine, koja ce se odrzati 04.12.2010. u Zürichu, pa da se opet svi zajedno proveselimo i zabavimo.
Lipi licki pozdrav!!!! smijem
Evo sada pogledajte par mojih slika sa feste!!!
Ovo je bilo petak vece prije feste , zagrijavanje za subotu!

Ja i Milan jedno drugo fotografiramo hohoh; hohoh;

Zuca je malo zamiril uhvatila sam ga taman kad je trepnul

Decki ijako su bili umorni od puta nije im bilo tesko zasvirat i zapivat i veselit se s nami do tri ujutro!

Ovo je sada drugi dan kad smo putovali sa autobusom iz Schaffhausena za Zürich na festu.

Raspjevani zuco i sisajjjjjj!!

Moje kulturno drusvo Fala iz Schaffahausena

Ja i moja seka Anki u garderobi!

Vesela ekipa u garderobi! hohoh; hohoh;

Nasa predsjednica u razgovoru sa harmonikasem Tomom (Postom)