« Odgovori #18 : Rujna 10, 2010, 01:25:03 »
Evo i 2-3 videa za sada, a bit će ih još pokoji.
Lipe su slike i vidim da vam bilo lipo,al tebe gacka nigde nis vidila..............ili nisi mogal stat u kadar hehehe...Pa lipo do godine organiziraj da svim paše i to već sad budi u akciji a ne radnim danom kad nama ni zgodno...lip pozdrav od Čuki..... 
Čuki !! Da si kliknula na nu mali sličicu na dnu sigurno bi me našla
, na početku sam rekao da sam sve vikende zauzet svadbama tako da nisam nikako mogao nešto vikendom napravit, a bočica više nema, ustvari bilo je i sve su plaćene no kad se nisu neki pojavili koji su trebali doć ja sam podjelio tako da niš od toga.
Lipi 
Milina vas slusat i gledat, sad mi jos vise zal da nisam mogla bit s vami. Eto, Mile me posteno isprical pred narodom, zafaljujem mu. A da samo znate kako smo se nas dvoje nasli na zenskoj placi u Otoscu? Ehe, ne smim bas sve napisat, ali slikali su nas ko da smo Vlatka i Dikan! Lipo smo se istelefonirali jos dan prije i sve dogovorili kako cemo se prepoznat (ma znamo se od prije, ali smo se zeru izminili, pa za svaki slucaj). Ja sam kasnila jedno sat vremena (kod nas u Dabru to ni nis strasno), ali Mile ko Svicarac dosal dva sata ranije, vec se izdivanil s narodom, napil se kafe, vidil koga trebal vidit i mora bizat nazad, delo ga ceka, i planovi za svadbe. Tako je sav nekakav na presu bil,a ja polako. Mozda bi se i prije vidili da smo se uspili nac na placi, nego smo se zagubili, pa telefoniraj li telefoniraj. Pa kadi si sad, pa kud si krenula sada, pa onda ja :ne vidim te, pa on: pa kako me ne vidis, evo sam amo na `vome standu. Pa,reko kojem, ima ji puno? Evo vamo kadi su grudnjaci, stojim ispod voga broj pet! Reko, taj broj ja ne znam prepoznat, to meni ne treba, stani ispod kakvog maceg, onda cu znat. Eto,tako smo se onda lipo nasli i prepoznali, malo smo se pravdali ko je pametniji i ko se ne zna snac u Otoscu, a zna u svitu, ali lipo smo se i izdivanili. Bil je lip dan, placa puna naroda, sta domaceg sta turistov. Nismo mogli bit nasamo, to jedina mana, svi nam prilazili k stolu, pa smo se dogovorili da se drugi put moramo nac u cetiri oka, a bilo bi lipo i zaplesat.Ja mislim da njega satrle te svadbe, pa se ni ufal vatat u ples, a moze bit da se zapetljal u kakovu "peticu" ,pa ni mogal u kolo. Uvaticemo ga negdi pri priliki, ima da plese svu noc.