Autor Tema: Pozdrav u Pozdravu ! ! :-)  (Posjeta: 75349 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
Odg: Pozdrav u Pozdravu ! ! :-)
« Odgovori #50 : Listopada 28, 2011, 16:24:17 »
 ;naklon   smi jem;- Sve vas lipo pozdravljam, a ja ode malo do  likeeeeeeee. ;lala  ;vesel   ziviomudrac; Budite mi dobri  i da se niste svadjaliii  zviz; inace ce biti po  po guzi;  smi jem;- smi jem;- A sada lipi  huhu;jj
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
  • Spol: Ženski
« Odgovori #51 : Listopada 28, 2011, 16:59:51 »
 smjeh smjeh smjeh  mudrac; sretan ti put Mile lijepo se provedi u Lici i budi dobar hoho hoho hoho ;ljubav ;ljubav ;ljubav ;ljubav
"Žena svađalica" by Mile

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica,put mladosti,dah radosti,cvjetic ludi,sreca ljudi.Nesto lijepo a sasvim slijepo..!!

Offline Sanja

• Veteran Član
  • Ličanka sam govor me odaje...
« Odgovori #52 : Listopada 29, 2011, 23:03:42 »
Dragi moji nema me dugo, al sam ziva, nemam mogucnost doc,i nemam vremena Nasoj liki poci.

Milence Lipo mi se provedi u Liki pozdravi mi Brinje i Kamenicu kad Projdjes. Nisam ni znala da si poso dolje eto kako Bog dado pa i ja podjem malo do nase-like.

Dosla sam sa namjerom da vas svi pozdravljam koji me znaju a i oni koji me jos ne poznaju svima jedan ili vise Pozdrava. huhu;jj huhu;jj herz;

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #53 : Listopada 30, 2011, 06:31:54 »
 ;vesel Ooooo, vidi, vidi ko je dosooooo....., pa kako si Sanja lipo da si se javila. Pozdravit cu tvoj kraj kad budem isal gori danas mislim malo u Gornju Liku ako stignem. Jel i ti to dolazis u Liku ili si mislila samo do foruma? Malo me ovo pomicanje sata pobenatalo pa se rano probudioooo kekek;
Lipi pozdrav svima  huhu;jj
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Sanja

• Veteran Član
  • Ličanka sam govor me odaje...
« Odgovori #54 : Listopada 30, 2011, 17:50:59 »
Dragi Mile eto tema je Pozdrav u Pozdravu a ja jer sam rijetko kad dosla i nemam ni vremena navratila na svoju voljenu stranicu nasa-lika pa sam tila sve vas jako puno Pozdraviti. Ne, nazalost ne putujem u liku niti necu ove Godine. sta sam bila bila sam ove Godine nazalost.Ali mislim i ako ne putujem nikud da vas Pozdravim sve skupa.

Pozdrav i uzivaj kolce; a nemoj previse  Pije; a kad se vrnes biti ce ti  zviz; zviz; palica te ceka  kekek; hoho huhu;jj

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #55 : Listopada 30, 2011, 21:42:58 »
Sanja sad ce zima pa ces i vise dolazit, a i koji post napisat el tako? Neces sada ostati na ovome normalno da ces nastavit dalje pisat jer znam da imas jos dosta materijala, el tako? Tako je. Palica ce da igra ne brini nis samo ti dojdi, haha ako te dovatim palicom znas  po guzi;  zviz; zviz;  kekek; huhu;jj
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Draža

• Super Moderator
  • Lički/a sokol/ica
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
« Odgovori #56 : Studenoga 10, 2011, 08:32:12 »
 ;masem; ;masem; ;masem; Evo došao red i na mene da se malo sklonim sa Like, ali ne da odem već da vam dam malo mira hoho hoho hoho hoho kekek;, naravno vrnut ću se ja nazad k vami ali za nekih, hm, kroz par dana, vrijedno ću ja skupljat matreijal. Ovim putem svim Ličankama i Ličanima veliki pozzzzzzzzzz i šaljem veliku ;ljubav.

Srdačan pozdrav!

Draža ;masem; ;masem; ;masem; pozdrav; pozdrav;

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #57 : Studenoga 10, 2011, 12:48:55 »
asti Drazo  smjeh smjeh smjeh smjeh,pazi da ti taj materijal i ne ostane unutri  hoho hoho hoho hoho hoho ;ljubav ;ljubav ;ljubav ;ljubav
"Žena svađalica" by Mile

Ljubav je mala ptica i zivotna varalica,put mladosti,dah radosti,cvjetic ludi,sreca ljudi.Nesto lijepo a sasvim slijepo..!!

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #58 : Studenoga 10, 2011, 18:46:38 »
 ;skandal  Aaaaaaa, a mogla si bar natuknut da ides nekuda, pa da te lipo ispratimo  pozdrav; na tu tvoju turneju.  mudrac; i pazi na materijal  kekek;
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Branka.

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #59 : Studenoga 12, 2011, 13:12:36 »
 hoho hoho hoho ljepotice uzivaj u daljnem putovanju  herz; herz; herz;
"Žena svađalica" by Mile

Back to top