« : Travnja 25, 2012, 10:16:40 »
Evo ja vam stalno priÄam o tom Å¡lajsu, te kirijaÅ¡enje, te Å¡uma te koÅ¡enje. Znam ja puno o tome, samo jako malo radim na tome. Sve su to puste priÄe, sve Å¡to je prije bilo i Å¡to je netko drugi radio. Tu i tamo ima da i sama sam neÅ¡to radila ili možda joÅ¡ neÅ¡to napravim, ali sve je to po modernom sada. Evo uhvatila se u subotu, 21.04. malo posla ali nije to ono; uzmi kosu, vodir za pas, u stvari ne uzmi kosu nego prvo je naklepaj pa rano dok ima rose kosi. Sad ljepo kao Å¡to slika vam kaže...
Ni š od šlajsa ni k od košenja
Pa se malo eto umori, ne ja naravno već strojÄek, pa ostavi strojÄek da se hladi ajde malo u Å¡umu. A u Å¡umi malo tiÅ¡ine, nema da ÄujeÅ¡ pilu - žagu, tako kod nas su zvali taj radni stroj, da pili drva. Sve odzvanja od motorki, bruji od traktora. Putevi posvuda razvaljeni a Å¡uma prorjeÄ‘ena i grane samo ostavljene posvuda bez reda i poredta. ÄŒak i trupaca ostavljeni. Živi nered. No za utjehu mi tatina Å¡uma. JoÅ¡ se nitko nije u nju uvalio i poruÅ¡io ni sa pitanjem ni bez pitanja (jer to nije danas niÅ¡ta novoga da se pokrede).
A evo sam se naÅ¡la i na mjestu di je stric imao kuću ali sve je već Å¡uma obuzela jedino Å¡ljive i jabuke cvjetaju i po tome a i po ovoj davno izgubljenoj plastiÄnoj papuÄi mogu da zakljuÄim da je tu bila kuća.