Autor Tema: Sreda - placa  (Posjeta: 2634 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Sreda - placa
« : Travnja 25, 2012, 13:22:45 »
  ;skandal Dobar Van dan lipi moji.... evo danas je sreda u naÅ¡en lipon gradu u dolini Gacke...
ÄŒa san ono tila reć... aha... izvukla san se iz kuće da malo proÅ¡ećen i vidin Äa ima pametnog na placi... prije pol ure vrnula san se i od Äuda nemoren doć sebi... Å¡la san da kupin ranog zelja i joÅ¡ nekakovog presada , ajd nekako se more i kupit za ve kune Äa niÅ¡ ne vrididu..eli..i onda san Å¡la vidit ima li Äa od vih krpicov .. Äa god pogljedan el je usko, el je Å¡aro..el je zgužvano... a cijene sve od 100 do 200 kun... bože oslobodi... Kako mi je Ane danas u vrtu i ima posla mislila san je raspoložit i kupit joj zaslon... nema ga narode .. nema... veli mi jedna ženska to se u noj Kini ne proizvodi... ma jadni ti smo poÅ¡li... zato san odluÄila da ću lipo sama Å¡it i obuć se kaj ve guske jer nam viÅ¡e niÅ¡ ne preostaje... a vi recte dal sam pogriÅ¡ila.. voli Vas VaÅ¡a Kate...:)
herz;
AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
Odg: Sreda - placa
« Odgovori #1 : Travnja 25, 2012, 16:09:48 »
E Kate moja, Äa da ti velin na vo nego da se sama latiÅ¡ dela pa makar se obukla i kaj te guske jer bi inaÄe mogla gola ić pokraj oni prnja iz Kine. Ni to za krÅ¡ne LiÄanke predviÄ‘eno!
Volim Liku a Lika daleko!!!

Back to top