Autor Tema: Sunce nam se vrnulo...  (Posjeta: 5754 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Sunce nam se vrnulo...
« : Travnja 27, 2012, 10:59:30 »
;sunce   Evo lipog i sunÄanog dana.. petak.. kaj stvoren za plivit travu...Kako je ve kiÅ¡e bilo navr glave , trava se razbucala od salate do kapule... Kako san ja inaÄe sklona Å¡etnji eli od marketa do marketa, krenula san jutros ranon zoron u ve naÅ¡e supermarkete, neću im imena divanit da se ne bi ki naÅ¡al reklamiran..eli.. Äek da vidin si san stala.. hoho ..aha.. dakle Å¡la san sa ciljen kupit plastiÄne ili ti gumene rukavice... i tako od ve do ne police i niÅ¡ nisan naÅ¡la... eee onda san se raspiÅ¡toljila i Å¡la san u nu Lidn veliku trgovinu..i znate Äa najden rukavice za velidu povrtlarstvo... bila san sretna kaj malo dite.. zamen ih..stavin u koÅ¡aru i projden do blagajnice.. em gužva, em na traka se zašćikala ...va ženska kunda ju je neki ubol..poÄela se vrtit na noj stolici.. a narod ka da je poludil.. cela gujavica se složila... Äa reć... strpljen spaÅ¡en...dojden Van i ja na red.. zame ona ne rukavicu , projde to kroz nu piskalicu i veli gospa blagajnica...molin vas 75 kuni... hoho... Äa san drugo mogla nego se nasmijat.. velin ja njoj  ;skandal ...Äa su od zlata napravne... veli ona ..ja van to neznan.. pitajte upravu.... ma znate Äa frknula san ne rukavice nazad i Å¡la san kući... iman stare Äarape i vrgnut ću na nji kakove plastiÄne kese i proć nu travu poÄupat...  raspa.... al kako mi ni sad do niÄeg jer je već podne iden Äa god bacit u padelu i nazvat Anu da vidin ima li Äa ko nje lipog za Äut...  toli foli ;masem; VaÅ¡a Kate
AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
Odg: Sunce nam se vrnulo...
« Odgovori #1 : Travnja 27, 2012, 12:57:02 »
A Kate  bome su te  gume u danaÅ¡nje vrime skupe...a Äuj neg da te priupitan i kako ti iÅ¡lo s kesama pljivit.... kekek; kekek; kekek; kekek;

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: MuÅ¡ki
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #2 : Travnja 27, 2012, 19:48:30 »
Bome jesu, e Äuj 10 Euri, pa Kate za te novce moreÅ¡ kupit i svetaÄne rukavice, a kamoli ne za travu fukat izmed kapule i ostali domaći budući proizvoda. E baÅ¡ i mene zanima kako je taj posal proÅ¡al, esu li Äerape bile suknene domaće ili ovije prozirne sa dalekog istoka?  ;naklon
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • LiÄki/a sokol/ica
« Odgovori #3 : Svibnja 05, 2012, 15:01:58 »
Ni mi samo jasno Äa se 'va Kate ne javlja, da se nije joj Äa deslo, da je nije sunce ovo proljetno opalilio!
Volim Liku a Lika daleko!!!

Back to top