« : Srpnja 12, 2012, 11:45:47 »
Evo kako moja nećakinja Mare misli i poslala narodu da me točno špot uvatil... evo na čitajte:
Dragi moj narode nemojte zamirit ča Vas opet gnjavin... neg znate ča?? ja san Van u šoku...Šećen ja danas kraj teta Katine kuće i kod njezine prve komšije pogljedan na prozor i vidin ovo ča je na sliki... Va ženska se sunča kroz prozor ovako..ma ni meni ča se ona sunča , neg će na moja teta Kate to vidit pa će man i ona poletit i drž vraže tamo se znan ja ča će bit...dok se ona namesti još će se skondrljat kroz prozor i di smo onda???? Taman nam terba da se polomi , itako već sad kuka da ima problema s reumom... ajmeee meni moran ja nešto poduzet . idemn zvat teta Anu da vidin ča ćemo..Luce dela, al čim dojde s posla moram ju pitat isto za savjet... Ma vragometna je ta teta Kate i svašta je ona kadra...Ajte lipi moji ugodna Van noć :) Ljubi Vas MaRe :* — s osobom AneKate Otozez.Aliiiiii

man san se uputila u istraživanje i došla do rezultatov...

....i noj svojoj lipo poslala edukaciju...

Lipo tetino zlato... Znan da Luce dela pa si se ti jadna zabrinula za me... neboj se ti ako i provan vako nešto onda ću javit.. ali san ti ja malo pametnija... kako ti je teta Ane već poprimila nu morsku boju ja san ti kaj kiselina... kako u našen gradu ima nih solarijev.. a i ti si mi kaj pocrnila.. eli da vidin ča san tila reć.. aha.. dakle šla san danas se provat posunčat.. ali bila san malo skeptična .. viš kako san intelegentna sa ričima.. dakle šla san u ne Plodne i kupila vu piletinu.. i ča ću neću ja bit pokusni zec.. lipo san ga namazala i stavila u nu škrinju.. sve je blišćilo... kako san se zaključala na jadna ženska je mislila da san zaspala , ali jok.. rekla san joj... Evooo sad ću... zela san vo pile vrgla u kesu i šla kući... i znaš ča na ženska ni mogla doć sebi da san ostala bela.. al je rekla da će zvat servisera... a ja san vo pile lipo poslikala i zaključila da ću ipak proć namore se osunčat.. ča je previše ..previše je... voli te tvoja teta Kate... Mareee... nemoj Ani vo reć ni za živu glavu... eeee.. vu piletinu san dala nin mačićima.. al su je požuljali... aj sad lipo Bog...:****