Autor Tema: UreÄ‘enje groblja na Poljicima  (Posjeta: 6945 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Draža

• Super Moderator
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
Uređenje groblja na Poljicima
« : Listopada 27, 2012, 18:28:32 »
 Nakon dugo vremena poduzete su i konkretnije radnje za adekvatnije ureÄ‘enje groblja u Poljicima. Na tome donjogradskom, odnosno poljiÄkom groblju uredilo se zemljiÅ¡te Å¡to ga je Grad nedavno otkupio, a nalazi se izmeÄ‘u ulaza u groblje i crkve, Äime će se dobiti priliÄniji prilaz groblju, ali i samoj crkvi, ukljuÄujući i veći broj parkirnih mjesta. Gradnja mrtvaÄnice i grobnica na groblju u Poljicima, neposredno uz samu kapelu Majke Božje od BezgrjeÅ¡nog zaÄeća.

ila_rendered
ila_rendered
ila_rendered

ila_rendered
ila_rendered
ila_rendered

Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
  • *
  • Spol: MuÅ¡ki
    • www.nasa-lika.com
Odg: Uređenje groblja na Poljicima
« Odgovori #1 : Listopada 28, 2012, 14:58:13 »
Lipo se to uredilo, svaka Äast. BaÅ¡ sam i sam til poslikat kad sam bil doli, ali tada su joÅ¡ bili i zavrÅ¡ni radovi, proÅ¡al sam par puta pored, ali sam stalno bio u expresu po obiÄaju tako da se nisam  uspio zaustavit  ;vrag; . No tu je uvjek vrijedna Draža da nebi Å¡to promaknulo. Hvala Dražo!
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Vera

• Lektor Foruma
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
Odg: Uređenje groblja na Poljicima
« Odgovori #2 : Listopada 28, 2012, 15:54:47 »
Lipo se to uredilo, svaka Äast. BaÅ¡ sam i sam til poslikat kad sam bil doli, ali tada su joÅ¡ bili i zavrÅ¡ni radovi, proÅ¡al sam par puta pored, ali sam stalno bio u expresu po obiÄaju tako da se nisam  uspio zaustavit  ;vrag; . No tu je uvjek vrijedna Draža da nebi Å¡to promaknulo. Hvala Dražo!

Zna se da je Draža vrijdna i hvala joj za sve slike i postove koje nam piše da bi nam pokazala što se dešava u Lici!

kekek; Mile u Äemu si ti to bio, veliÅ¡ u expresu, jel u siti expres ili u hp expresu ??? kekek; kekek; kekek;
Volim Liku a Lika daleko!!!

Back to top