Autor Tema: Video sa promocije zbirke "Lika u srcu"  (Posjeta: 7561 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • *
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
Video sa promocije zbirke "Lika u srcu"
« : Siječnja 23, 2013, 19:32:09 »
Evo nakon malo dužeg vremena, (a trebalo je malo duže, koji mjesec, što iz tehničkih, što iz vremenskih razloga....)  da vas sve skupa podsjetim da na našem Portalu i Forumu imamo člana koji je objavio i knjigu, odnosno zbirku pjesama čija je središnja tema Lika, Ličani, zavičaj, obitelj, priroda i dr. a taj član je u stvari članica Vera. Naziv zbirke je „Lika u srcu“ a promocija se održala u Gradskoj knjižnici Virovitica 24.05.20012.g. Imao sam čast i sam prisustvovati promociji koju sam ovjekovječio ne samo slikama koje ste imali prilike do sada vidjeti već sam to i snimio. Nadam se da će biti još takvih događaja, odnosno da će Vera objaviti još koju knjigu pa da i to zabilježimo i proslavimo.
Pogledajte video s promocije prve zbirke "Lika u srcu" koja se održala u Gradskoj knjižnici Virovitica 24.05.2012.

Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Draža

• Super Moderator
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Ženski
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
Odg: Video sa promocije zbirke "Lika u srcu"
« Odgovori #1 : Siječnja 23, 2013, 20:04:57 »
Vera imaš sigurno materijala da počmeš i sa drugom knjigom... ;ljubav

Offline Željko

• Mladi Ličan/ka
  • **
  • Spol: Muški
« Odgovori #2 : Siječnja 23, 2013, 20:45:43 »
O Verice, nemam pojma što da napišem jer svaka rič je suvišna. Ovom knjigom si dirnula u srce mnoge kako Ličane tako i ostale  drage nam naše prijatelje. Šta više reći nego jedno veliko HVALA od srca u nadi da nećeš na ovome stati

Offline Moje ognjište

• Stariji Ličan/ka
  • Spol: Ženski
« Odgovori #3 : Siječnja 24, 2013, 01:49:00 »
Vera, HVALA TI !!!      THANK YOU !!!

Offline Jadranka

• Stariji Ličan/ka
  • ...Ličanka sam govor me odaje.......
« Odgovori #4 : Siječnja 24, 2013, 18:54:54 »
Evo dočekali smo i taj dan da video uradak ugleda svjetlo dana. Moram priznat da se čekanje stvarno isplatilo.  huhu;jj

Vera šta da ti kažem,  led si probila, a sad nastavi dalje. Piši sa istim žarom o Liki jer te to veseli, a i nas tvoje vjerne čitatelje koji ćemo ti biti uvijek moralna podrška.

Uh, skoro zaboravi pofalit i majstora ovog video uratka koji si je stvarno dao truda da sve ovo ovjekovječi! Gazda da te nema trebalo bi te izmislit!!! kekek;  kekek;  kekek;

Back to top