Autor Tema: Evo još malo...  (Posjeta: 5799 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Evo još malo...
« : Ožujka 17, 2013, 10:31:39 »
BEN TE ROBIJO...

ila_rendered
Evo još malo...

Evo moran se uključit...kako vi maskenbali oćedu nećedu..ja san se ipak odlučila napisat ku pametnu! Ma znate ča maske nan nisu potrebne, svi smo mi zamaskirani, samo nemojte reć da niste... ooo jeste jeste , kaj i ja i svi..
Kako , a lipo... recte vi meni dal glumte finoću kad van treba neki napravit nečesa na brzinu, npr. proć dokturu preko reda..ili lipo molit za minus na računu, eli ki more..ili ča je još bolje sretnete učitelja svog diteta pa nako fini ćaća i mater , ajmeee od finine ne minjate lice dok van vaj ne kaže da van je dite bože oprosti našin jezikon...uncut...znate ča to znači.. a onda se mi kaj poklopimo i velimo , ma moje dite.. aaa niiii...ili ako priznete onda dojdeš kući da ga izdevetaš, al se suspregneš , bujimo se vih socijalnih... el to maska.. jeee... ili naprimjer.. imate doobre prijatelje, lipo se izdivanite, povirite se da je kod vas ili mene , svedno eeli..sve kako treba bit.. a unda čin projde ...opleti o njima , meni ili bilo kome drvlje i kamenje.. el to maska....jeeee... ili npr...dojde muž kući il žena..ča s posla ča iz trgovine.. i kada vidiš facu , a kako se već poznete man svoju minjate u njihovo raspoloženje.. el to maska.. jeeee... ili narod ki još dela, kada vidi šefa ili šeficu i ulazi in u ured.. ben ti svi zubi izlazidu van od lipote....ki ima zube, nekima i proteze ispanedu od usiljenog smija... el to maska.. jeeee.... i na samon kraju svih 365 dani u godini smo maske priznali mi to ili ne... zato ŽIVILE MAČKARE SVIH 365 DANI....
Vaša Kate

ila_rendered
Evo još malo...

SMS

Jutros dobijen SMS i čist me raspoložil:
Veli nudere gospođo Kate razmislite o novoj 4 G istini o zivotu:
Čitan i sitin se nih šest.. zač.. zato ča san indijot, ča san pristala još prije misec i pol na vaj 4g i danas mi isključidu vaj mobilet radi potrošenih megabajtov.. Dakle vako :
1)Ne mores dotaknut sve zube svojim jezikom;
2)Svi indijoti nakon citanja prve istine to i provaju...
3) Prva istina je laz;
4) Sad se keljiš jer si vidila da nisi samo ti indijot
5)Uskoro ces ovo poslati sledecem indijotu;
6)Jos uvik se cerekaš i na tvom licu je taj smij jer znas da ces i ti od nekog napraviti indijota.
E PA NEĆU NARODE... NIKOM SLAT VAJ SMS.. VEĆ NEMOJTE NASJEDAT NA VE BESPLATNE PROMETE NISU BESPLATNI... VELIN VAN JA..

ROMANTIČNA DUŠICA

ila_rendered
Evo još malo...

Dobro Van va lipa zimska noć... kako mi se Ane javila da je živa i zdrava, moren se sad opušćat... ali neeee nemoren... vako danas san dobila nu jednu MMSMS na svoj mobilet ka glasi :
Jednog dana ću ti falit, baš onako kako ti meni fališ.
Jednog dana ćeš me
trebat ,
onoliko koliko ja
trebam tebe.
Jednog dana ćeš me želit, ali tog lipog dana ja neću želit tebe.... završena priča...eto kad stari narod popizdi da prostite...
Vidte.. počeli su obožavatelji , pooočeli... aj ja mu vrćen s von sljikon... ja san inače jaako romantična duša... esan Ane mi je svidok...pišen Van kašnje , sad iden police vrgnut peć.. kad se najin bit ću pametnija.. dotle ČUS..Vaša Kate

NEMAN GAĆ

ila_rendered
Evo još malo...

CARINA

ila_rendered
Evo još malo...

[blink]Klikni na sliku[/blink]

PRVO OTVORTE SLIKU , A AKO VAN SE DA NASTAVTE ČITAT ODAVDE...:)
Dakle, ovdi je nastavak: Vako veli naša Bara... zela san par dani slobodnog i šla na izlet u ercegovinu na ne vinske staze... dragi ljudi.. a ča je još bolje imadu lipo ercegovačku pivu, ne nadimlje.. al ni to sad radi pive.. nego kako san imala posla oko nabave vina, puuno narudžbi da donesen kući..dobijen , a i kupin ja ku litricu fiiinog ercegovačkog vina... Sednemo ja i moj vozač u avto i put pod noge... kako znate da san izrentala avto na par dani, je i malo je više kod mene, eli.. velin ja svon vozaču nek upali nevigejšn.. veli un meni.. neće moć.. punin upaljač za zapalit cigaretlin... a ča ću .. zavalin se u naj sic i zakunjan... ni prošlo više od ure ili dvi od kunjanja..trgnen se ja... bože mi oprosti , ne virujen sama sebi.. drnda naj avto.. sve se ori... skočin se i pitan vozača di smo? Un će nako sav zajapuren.. DI SMO ..uu da ne kažen di.. Ja Van drage moje uspin ugurat u nu škulju vu navigejšn i upali se... drage moje kad san vidila da je navigejšn pokazala da smo na vrv Biokova.. dobro nisan fraz doživila... O vrazi te svi nosili... rekla san von svon vozaču... esi li ti poludil.. ma di je granica... Veli un... pa prešli smo je nigdi nikoga.. potekal sam malo vog vina, i dok san naginjal.. mora da san sklrenul u krivu stranu... Al gospa Bara ne bujte se.. kad se vrnemo prijavit ćemo... Reče ja njemu : Stani sunce te spržilo.. dal ti znaš da ja u avtu iman vina za podilit ciloj svojoj familiji? Veli un.. eee znan jima ih puno...
Ane i ja se samo gljedamo.. ja san zjanula, Ane mi zatvara usta.. Bara nastavlja...Kada san izašla iz avta toliko san vrisnula da mi je glas man promukal.. gurnula san vozača na zadnji sic, lipo sela za volan i večeras došla kući... dok san vozila zvala san ve sa carine da in kažen da san vrnula avto i da iman samo 5 litar ve eregovačke pive ča ne nadimlje.. vino i ne spominjen.. dala san vozaču 30 litar da muči, navigejšn san zela i strpala u vriću od smeća.. a ostalih 70 litar vina san vrgla u bunar... eto tako to samo vami dvima divanin nemojte nikom reć.. Nas dvi u isti glas... MA NEĆEMO BARA.. MA JOK... veli Bara i nemojte, jutra iden na carinu odvuć vu pivu i neću in reć da san prešla preko bele ceste iz ercegovine do Biokova.. ča uni trebaju sve znat... Ane će : Eeeee.. pametno Bara, pametno... I tako smo se razišle... Ane mi je rekla : Znaš ča Kate da mi je znat di joj je bunar i sama bi zela bocu dvi.. velin joj ja , bez brigeAA MOJA ANE ... NEMAMO NAVIGEJŠN.  pletem
AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Draža

• Super Moderator
  • Lički/a sokol/ica
  • Ljubi bližnjega svoga,kao samoga sebe..
Odg: Evo još malo...
« Odgovori #1 : Ožujka 17, 2013, 11:28:07 »
Bravo na napisanom tekstu.... molim se molim se molim se to svima nama HVALA koji radimo na forumu... pozdrav;

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • AneKateOttozez
Odg: Evo još malo...
« Odgovori #2 : Ožujka 18, 2013, 18:19:41 »
 herz; herz; herz; E ma fala Van od herz;...ni lako nimalo da znate... kada me lupi va inspirejšn unda se nekad i zaboravni more bit nekog uvridin  al ni me briga iskreno  ;skandal...ahahhaha... falaaa još jednon... ima materijala samo da stignen  ;ljubav
Vaša Kate  pletem pletem pletem pletem pletem pletem repa;

AneKate Ottozez

Back to top