Autor Tema: Najnovije  (Posjeta: 4647 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi LiÄan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Najnovije
« : Ožujka 17, 2013, 10:33:21 »
hoho

ila_rendered
Najnovije

I tako dojde i taj Patrik! Ma ki je un da mi je znat! Raspitala san se i cist me taj covik i raspolozi.. u vin teskin vrimenima ni lose malo se i razbacat po vin vikipedijami i pronac ca god pametno tako da se malo i educiramo.. eli ! Ide se u JUROPU..pa ni lose lipo vu pamet nabacat! Velidu da je vaj Patrik sretan.. aaaa vidit cemo.. danas san uplatila i vaj JURODZEKPOT! Ako nis ne dobijen unda vise nikad necu igrat ve igre na sricu! Znate kakovi smo mi uvik nan je neki drugi kriv! Mislin se , Kate bolje da toga ca ne poznes okrivis nego noga koga znas pa ga nedaj boze uvrids! I uvredljivi smo!
E tako kada sve to stavin u jednu rpu mi Hrvati vise volimo ve tudje ljude neg nas same...pa tako i voga Patrika ! Al znaaan zac je to tako.. zato ca jedini un to jest vi Irci imadu vu zelenu pivu! Virujte nisan je provala , al morat cu.. more bit pozelenin iznutri kad vec jesan izvana! Kad je duplo unda nek i bude..velidu da se klin klinon izbija pa me more bit ta zelenjava projde!
A zac Van se jadan ? Zato ca san jutros sla kupit ca god za puist i kako je dan za zastitu potrosaca lipo san natrpala nu crljenu kosaricu vin osnovnin stvarima, dojden na kasu, provucen karticu ( imala san dvista kun na njoj - kartici), i znate ca se dogodilo...BLOKIRALO SVE KASE U TON CENTRU! Naroda ka u prici, ja od muke pozelenila.. va trgovkinja Boze mi oprosti pocrvenila ka na njena kuta ca je nosi...Veli jedan fini gospodin , Bog mu dal sricu i zdravlje , gospodjo danas Van ja placan racun , slavin imendan ..ja u cudu pogljedan covika, veli un ja san Patrik i dobil san na JURO LOTO i sve castin..i vidin ja vadi ga un iz pantaloni. Lip zelen , veeelik..pun novcanik...ajooo majko, svacesa san vidila ali takovog ne... i tako san odlucila lipo raspitat se o ton Patriku, a Vami svima zelim sretan Dan potrosacev.. Vasa Kate :)

Prva bracna noc
kekek;
AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Back to top