Autor Tema: Zač uvik na me naletidu munjeni..  (Posjeta: 2509 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AneKateOtozez

• Novi Ličan/ka
  • *
  • Spol: Ženski
  • AneKateOttozez
Zač uvik na me naletidu munjeni..
« : Ožujka 23, 2013, 09:51:50 »
[blink]
wqe ;
Dobar Van Vaj Lipi Sivi Dan!
NIKAD NE DIVANITE NIT TI NIT MI…NEGO Jiva
Mislila San Kako San Jutroske Rano Bila U Centru Da Ću Proć Brez Munjenih , Al Kati Se To Ne Dogaja. Sretnen Starog Prijatelja ! Baš San Bila Sretna. Mislila San Bit Će Kafica Na Leru , Al Da… Nije Kate Te Sriće…Pogljedan Ga Ima Čvorugu Na Glavi I Desno Oko Plavo Kaj Šljiva…Velin Ja Njemu: Alaaa Mata Ča Ti Je? Veli Un Meni Ma Niš…Di Ćeš Kate? Veli Ja Njemu Iden U Pekaru..Veli Un Meni Ajd Iden I Ja Pa Ću Ti Usput Reć…I Poče Moj Dobri Mata: Sinoć Nakon Utakmice San Došal Kući Negdi Oko 11uri..Va Moja Je Već Zalegla I Počela Rkat, Velin Sam Sebi Ajd Dobro . Lagano Se Uvučen U Krevet I Taman Počnen Prvi San ..Najedanput Moja Ti Se Okrene , Prebaci Nogu Preko Mene I Veli..Mata Kad Si Došal, Velin Joj Evo Prije Pol Ure, Nako Kroz San, Veli Una Meni..Eee A Znaš Da Se Nismo Dugo.. Ja Njoj Nako Snen ,Eee Nismo MI Nego TI… Odjednon Mi Se Sve Zacrnilo.. Đipil San Iz Kreveta, Mica Uvatila Ča Joj Je Bilo Pod Rukon I Izderala Me Kaj Vola..I Ča Da Ti Kažen Kate Moja , Evo Vidiš…
Ajmeee Mata, Ajmeeee… Jadan Ti Si..Da Si Moj Ja Bi Te Pušćala Da Spiš, Ne Bi Ten I Pipnula. A Mata Će Meni: Vidiš Kate Kako Si Ti Razumna Ženska..
Ja Ću Mu Na To, Eee Jesan Samo Bi Mi Ispričal Tako Snen Ki Ste Vi..Unda Bi I TI I VI  Danaske Bili Na Itnoj .. Aaa Mata Jel Zna Mica Da Je Boba Ta?
Mata Me Pogljeda S NIN ZDRAVIN OKON …Ma Kakova Boba? Jiva Je…
Ča da Van kažen ..niš jadna Mica…
pletem pletem pletem

AneKate Ottozez
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Back to top