Autor Tema: LiÄka veÄer u Zürichu 24.11.2007  (Posjeta: 15250 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mama

• Gost
LiÄka veÄer u Zürichu 24.11.2007
« : Studenoga 22, 2007, 12:14:51 »
Eto prvi gost iz njemacke ..nasa velebitska-plava je vec stigla  00. Provelismo super vecer gledajuci famoznu nogometnu utakmicu nase reprezentacije uz smijeh i vino . Mi se na veliko radujemo lickoj veceri i susret ostalim forumasima.
Na veliko se pripremamo pravit obecanu pitu  nasem Likoti i njegovoj pratnji. Stricek se isto raduje da ce nam doc i muski rod sa foruma u nas skromni dom.
Mi se poznamo duze vrijeme sa vp i radosni smo da ce mo upoznat ostale njene bliznje iz njemacke. )))

Sretna sam da ce doc do tog susreta sa srdacnim pozdravima....DO VIDJENJA...
mama

evo da se javim sa maminog pc-a i zahvalim na toplim rijecima...a ostali ce moc potvrdit to kad je upoznaju hehhe...sretan put likota , bukvic i ostali ... :-* vam zelim ...koji su i meni pozelili...cekamo vas  (=?...
lijep pozdrav.... nIvana
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
  • Spol: MuÅ¡ki
Odg: Susret u Svicarskoj
« Odgovori #1 : Studenoga 22, 2007, 13:11:07 »
Hvala mama i VP na takvim lipim rijecima do subote ,pa se vidimoako bog da pozdrav iz STUTTGARTA od Likote i ekipe  ))) ))) ))) ))) ))) )))
Volim motor vise nego maminu sisu

Offline Bukva

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #2 : Studenoga 22, 2007, 15:52:03 »
ja se takodjer zahvaljujem i jedva cekam da profestamo skupa u subotu! pozdrav iz kisnog stuttgarta!  ))) ))) dinamovac dinamovac ))) )))

mama

• Gost
« Odgovori #3 : Studenoga 23, 2007, 18:15:45 »
decki nema frke ..drage volje smo vam se obratili ....eto danas me stigla poruk aod naseg clana japode koja bih rado bila isto prisutna na festi ali nazalost nemoze...i pozdrav sa njene strane...
p.s. decki ovdi nije zima kao sto mislite ..temperature su z apodnit....znaci...duge gace mozete kuci ostavit ;pracka

VP

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #4 : Studenoga 24, 2007, 05:15:49 »
Jutro ja sam prico sa deckima da bi trebali Schianzug da ponesemo i duge gace da nebi naladili ....... a posto to netrebamo onda ce  mo to kod kuce da ostavimo pozdrav svima u ZH vidimo se danas i da to profestamo do zore  // // // 00 00 ;pijem; ;pijem;

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #5 : Studenoga 25, 2007, 12:00:32 »
Bog Mama i Stricek sahvaljujemo vam se na vaseo ugostiteljstvu u ZH ako bi vi nama dosli ikada imate uvjek mjesto kod mene i moje fam u Stuttgartu

mama

• Gost
« Odgovori #6 : Studenoga 25, 2007, 12:48:27 »
Bog Lokotp!

Meni i mojoj obitelji bila je velika radost da smo upoznali ljude kao sto si ti.  Ivana, ti i njezino drustvo unjeli ste mnogo radosti u nas zivot. Nadamo se da cemo se u zivotu jos sresti. Znas kako se ono kaze; covjek se uvjek srece najmanje tri puta u zivotu. Bili ste famozni  i vasi Licani kao i mi necemo vas nikad zaaboraviti.

Hvala na pozivu, nikad se nezna kuda put zivota vodi!

A Ivi..., injezina slatka narav nas veoma privlace k vama!! Najvjerovatnije ce nas privuc i kvama, ne samo
knjoj.

Bili ste super! (=? (=? (=?

Offline Sanja

• Veteran ÄŒlan
  • Spol: Ženski
  • LiÄanka sam govor me odaje...
« Odgovori #7 : Studenoga 25, 2007, 12:50:29 »
Dragi Citatelji !!!

Eto sad vam se ja moram pohvaliti kako nam je bilo u Ch za Licko vece. 
Mi kad smo krenuli u Ch bili smo vam pozvani od naseg Admina samo steta kad smo mi stigli knjima njega vec nije bilo jer je morao za Licko vece pripremiti veceru koja je bila SUPERRRRRRRRRRR  svaka cast nasem Kuvaru hihi....   "# "#

Adminova Zena Andja nas je docekala kod kuce sa kavicom ;kavu;, moram pohvaliti zenu stvarno mi je bila super i zapamtit cu nas izlet zauvik kad smo dosli do njih, popili smo kavu kad nam je u medjuvremenu doso i nas clan Teddy  tad smo se vec nasmijali al doslo vrijeme da smo se morali spremati i svi zajedno smo isli u Salu gdje je bila Festa, jako mi je bilo drago kad sam naseg Admina osobno i uzivo mogla upoznati i stvarno moram reci da je i on bas Super i covik bas za salu ko i teddy ja nepamtim kad sam se toliko nasmijala da su mi suze isle a i Kalaburu i Gacanina sam uspila upoznati i jako mi je drago da sam njih upoznala i nadam se da cemo se i vise puta vidjeti kao i posjecivati.

Kalabura i Gacanin su predivni Plesaci 00 jako dobro znaju plesati i snjima sam se i naplesala jer moj muz nemoze da zaplese ako nepopije malo hahaha.....  al sam ja sebi nasla drustvo s kim cu zaplesati i cak sam se naplesala da sam na kraju do naseg Auta morala cipele skidati jer su me stiskale, al su me Admin Andja Tadija i Davor ismijavali sto hodam bosa hahahaha... ;hehe;

Eto moram da se jos pohvalim nisam mogla naci bolje drustvo nego sto sam imala i ako bog da oni dolaze i do nas, a i mi budemo dolazili ako bude koja Festa i to 100% al ne samo kad bude neka festa nadam se da cemo se i privatno sresti i popiti i smijati se cak i sprijateljiti.

Drazene drago mi da sam i tebe upoznala i svaka ti cast sto si me prepozno i da si ti k meni dosao da mi se javis, jer mislim makar nije lipo kad zenska pravi prvi korak za upoznvanje, svaka ti cast Krizpoljac moj nikada ti to necu zaboraviti, jedini si koji se je htio upoznati samnom, al nije mi zao za nikoga eto ti si doso.  ;bravo;  Castim te sa picem ako dojdem u Stuttgart.  ;zivio; I ako nismo zajedno sjedili al ja se nemogu zaliti jer meni je moje drustvo bilo najbolje i najvise mi je odgovaralo moje drustvo.

Admine, Andja, Tadija, Kalabura i Gacanin    ;bravo;  HVALA   ;bravo; vam na svemu bas nam je bilo super i nadam se da i vi budete svi skupa jednog dana dosli do nas. Svi ste za 5 !!!

Jako nam se je svidjalo i dugo dugo cemo Izlet u Ch pamtiti al znam da i iduci put dolazimo !!!

Pozdrav vasa Sanja i Davor iz Frankfurta   ;masem;  ;zivio;

(Tatko nemoj zaboraviti sinceka) hihihihi   ;hehe; ;hehe;

Offline Bukva

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #8 : Studenoga 27, 2007, 20:05:35 »

evo naseg dragog joje (to je onaj lijevo ako ga niste prepoznali :-)) i nase drage VP

Offline Bukva

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #9 : Studenoga 27, 2007, 20:17:37 »

i opet jojo legenda, evo malo odmara uz cigaru...

Back to top