« Odgovori #7 : Studenoga 25, 2007, 12:50:29 »
Dragi Citatelji !!!
Eto sad vam se ja moram pohvaliti kako nam je bilo u Ch za Licko vece.
Mi kad smo krenuli u Ch bili smo vam pozvani od naseg Admina samo steta kad smo mi stigli knjima njega vec nije bilo jer je morao za Licko vece pripremiti veceru koja je bila SUPERRRRRRRRRRR svaka cast nasem Kuvaru hihi.... "# "#
Adminova Zena
Andja nas je docekala kod kuce sa kavicom ;
;, moram pohvaliti zenu stvarno mi je bila super i zapamtit cu nas izlet zauvik kad smo dosli do njih, popili smo
kad nam je u medjuvremenu doso i nas clan Teddy tad smo se vec nasmijali al doslo vrijeme da smo se morali spremati i svi zajedno smo isli u Salu gdje je bila Festa, jako mi je bilo drago kad sam naseg Admina osobno i uzivo mogla upoznati i stvarno moram reci da je i on bas Super i covik bas za salu ko i teddy ja nepamtim kad sam se toliko nasmijala da su mi suze isle a i Kalaburu i Gacanina sam uspila upoznati i jako mi je drago da sam njih upoznala i nadam se da cemo se i vise puta vidjeti kao i posjecivati.
Kalabura i Gacanin su predivni Plesaci 00 jako dobro znaju plesati i snjima sam se i naplesala jer moj muz nemoze da zaplese ako nepopije malo hahaha..... al sam ja sebi nasla drustvo s kim cu zaplesati i cak sam se naplesala da sam na kraju do naseg Auta morala cipele skidati jer su me stiskale, al su me Admin Andja Tadija i Davor ismijavali sto hodam bosa hahahaha... ;
Eto moram da se jos pohvalim nisam mogla naci bolje drustvo nego sto sam imala i ako bog da oni dolaze i do nas, a i mi budemo dolazili ako bude koja Festa i to 100% al ne samo kad bude neka festa nadam se da cemo se i privatno sresti i popiti i smijati se cak i sprijateljiti.
Drazene drago mi da sam i tebe upoznala i svaka ti cast sto si me prepozno i da si ti k meni dosao da mi se javis, jer mislim makar nije lipo kad zenska pravi prvi korak za upoznvanje, svaka ti cast Krizpoljac moj nikada ti to necu zaboraviti, jedini si koji se je htio upoznati samnom, al nije mi zao za nikoga eto ti si doso. ;
; Castim te sa picem ako dojdem u Stuttgart. ;
; I ako nismo zajedno sjedili al ja se nemogu zaliti jer meni je moje drustvo bilo najbolje i najvise mi je odgovaralo moje drustvo.
Admine, Andja, Tadija, Kalabura i Gacanin ;
; HVALA ;
; vam na svemu bas nam je bilo super i nadam se da i vi budete svi skupa jednog dana dosli do nas. Svi ste za 5 !!!
Jako nam se je svidjalo i dugo dugo cemo Izlet u Ch pamtiti al znam da i iduci put dolazimo !!!
Pozdrav vasa Sanja i Davor iz Frankfurta
;
;
(Tatko nemoj zaboraviti sinceka) hihihihi ;
;