« Odgovori #7 : Ožujka 12, 2008, 13:14:14 »
Nažalost je tako, i ja kad sam zamišljao Forum, vidio sam ga kao na neki način prezentaciju Like, da se Lika približi onima kojima je još strana i daleka, onima koji vuku korijene iz Like, a daleko su od nje. Zamislite kada utipkate u Google ili u neku drugu tražilicu neko selo, najviše Vam se pokazuju na prvom mjestu prodaja nekretnina, po tome je i najzabačeniji zaselak poznat onda slijede satelitske slike tog mjesta. Nemojte me krivo shvatiti
ja nikoga ne tjeram da piše niti mu mogu nadoknaditi izgubljeno vrijeme na ovom Forumu to je od svakog člana njegova dobra volja, ali ako kažemo da volimo Liku onda bi se malo trebali i angažirati da Liku približimo ljudima, ne samo preko ovog Foruma nego na bilo koji mogući način.Iz dolje prikazanog se može vidjeti koliko je Lika interesantna koje su teme popularne po odgovorima i po posjećenosti.
Mislim da na ovaj način nebi trebao Forum nasa-lika ni postojati. Opet ću ponoviti nemojte me krivo shvatiti
nemam ništa protiv pisanja pjesama, viceva, stihova, smješnih slika i drugog dapače zbog toga su ti Forumi i otvoreni, ali bi bilo lijepo isto da članovi napišu nešto o svom mjestu, selu, gradu, a siguran sam da svatko od nas može napisati nešto o svom i susjednom mjestu, selu. Možemo se poslužiti sa živim izvorima (starijim ljudima koji su nažalost danas većina u svakom selu) koji bi možda rado rekli koju riječ o povjesti sela ili grada. Za primjetiti je da oko 15% od registriranih članova piše na forumu neko više neko manje, opet ponavljam ne mogu nikom reći da mora pisati to je svakome ostavljeno da sam odluči.
Srdačan Pozdrav svim članovima Admin