Autor Tema: Licka Vece 12.04.2008 Stuttgart/ Ditzingen  (Posjeta: 19279 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
  • Spol: MuÅ¡ki
    • www.nasa-lika.com
Odg: Licka Vece 12.04.2008 Stuttgart/ Ditzingen
« Odgovori #10 : Travnja 15, 2008, 19:48:17 »
E baÅ¡ mi je drago da vam je bilo lipo na feÅ¡ti, i da ste se lipo proveli nadam se i dobro gucnuli  zivili  zivio nadam se da će svaki od vas ostaviti post kako je doživio festu. zivio
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Danijel

• Stariji LiÄan/ka
  • SEGRT!!!!!!
« Odgovori #11 : Travnja 16, 2008, 11:36:44 »
Ma festa je bila odlicna....Svaka cast organizatorima....Drago mi je ca san upoznal dosta novi ljudi, a napokon vidil i Sanju,tinci i ivku..... pa se  = sa dinamom ( stvarno te ima kolega, treba tebe napunit sa picem hoho)... A zatin da ne zaboravim jos stare koje jos znan od prije, lika girl  ljubav,bukva ;vesel, vp, joja i likota  ;masem;...

Nadam se da cemo imat prilike jos bit na takvim domacima dogadajima. molim se molim se molim se
LiÄani su gorom ogrnuti,
ne boje se vuka ni ajduka.

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #12 : Travnja 17, 2008, 08:12:17 »
I ja se nadam da ce mo se vidati po nasim LICKIM FESTAMA nek svak objavi di ima ekipa i ja stizemo na svaku festu di  bila da bila ,a onda mi mozemo festati ko i u CH a ako si organizator nemozes festati kako bi tio i malo zasjesti sa ljudima i popricati i naravno koju zivili zivili zivili zivili zivili zivili zivili ako neko ima kaku sliku neka metna da vidimo ,od nase strane ja snimata festa kada budu DVD gotovi ja cu objaviti a se moze kupiti nije nikako problem .

Pozdrav LIKOTA
Volim motor vise nego maminu sisu

Offline Nada - Biba

• Stariji LiÄan/ka
  • Spol: Ženski
« Odgovori #13 : Travnja 17, 2008, 15:42:08 »
                                                            LICKA VECE 

hoho  hoho  hoho Pa nigdje slika sa ove Feestte,ma ljudi nemojte se brinuti nekom je footooaparat bio prazan,neko ga jje
zaboravio puniti,nekom osto kuci,nekom slike tammne,nekom sve duppppple,neko je zaboravio foooooooootoaparattttt na
sannnnnku, nekoooooo see zasjeo malo sa ljudidima hoho  hoho  hoho popricati i koju  piti jedni su  plesemo drugi
svira  smjeh nije bitno kad ko stavio,uostalom dali ih ima neko???????vazno je bilo da ste se vi bili  ;vesel  i plesemo 
svira i svi sretno vratili svojim kucama,e ali opet ( ;skandal da niko nije slikkoooo) nadamo se da cemo kod druge
feste slikati  boze  boze kakav ce biti DDDVVD eto mozda vam ovo uspije veselim se DVVVDeu i odma cu sebi naruciti da ga
mogu poggledadadti  hoho  hoho bez obzira na slike svi vi meni  zivili i drago mi je da ste se amizzzirali na LICKI NACIN
svima vama  ;naklon zelim sve najbolje i sto skoriju Liccccccku veccccce ili bilo koju fffesssstu  zivili  ;croatia;  smijem  smijem

Offline Sanja

• Veteran ÄŒlan
  • LiÄanka sam govor me odaje...
« Odgovori #14 : Travnja 18, 2008, 08:53:30 »
Slike su mi skoro sve tamne ispale al evo jedne koje smo se jos kod kuce poslikali kad smo se priremali za na put :

Offline dinamo

• Novi LiÄan/ka
  • *
« Odgovori #15 : Travnja 18, 2008, 09:01:59 »
Koja rijec i od mene ca se tice Licke veceri u Stuttgartu,
Jako sam se radovao da sam ipak iso sa sestrom i zetom na Festu na putu prema Stuttgartu smo se sestra i ja raspivali i vec smo na putu poceli Festati hehe.

Bilo mi je super i jako sam se radovo kad sam sreo Likagirl upozno kolegu hehe Danjela i ako se malo Danjel zacudil kad je sazno da sam ja dinamo Danjelovi rijeci : " Jao nisam znao da je dinamo tako veliki veci za 2 glave od mene   ! " hoho hoho hoho hoho

Likota, Drazen, Bukva, Joja drago mi je bilo i vas upoznati na Festi !

Eto koja slika od nas sto smo se kod kuce uslikali jer kako vidite nismo se stigli ni na Festi uslikati.

ila_rendered
Licka Vece 12.04.2008 Stuttgart/ Ditzingen

Aj Licko Lesce, Otocac i Brinje
ej mala moja, ne zaboravi me

Offline Danijel

• Stariji LiÄan/ka
  • SEGRT!!!!!!
« Odgovori #16 : Travnja 18, 2008, 10:07:55 »
Ajooooj da za dvi glave..... ajmeeee.. vrat mi se bil ukocil uvik gledat gori..... hehe....

Evo neznan est vidil,al neki dan u vecernjem lisu u djelu za dijasporu je bil tekst o ovoj Lickoj veceri...I ca mislite ciju su oni sliku stavili pod taj tekst?????????? cita cita cita cita....(cak san sa kreveta uspil past kada san vidil)

hoho hoho hoho hoho hoho

Lika girl i Sanju ( pusa curkama stid me je)....super ste ispali na sliki....
LiÄani su gorom ogrnuti,

Offline Sanja

• Veteran ÄŒlan
  • LiÄanka sam govor me odaje...
« Odgovori #17 : Travnja 18, 2008, 10:34:52 »
hehe hehe hoho hoho hoho

Pa di su bas nas nasli koliko izgleda mi smo bili veseli i stalno smo pivali i smijali hehe hehe

evo jos koja slika hehe 

Likagirl , Danijel i Ja

Offline Danijel

• Stariji LiÄan/ka
  • SEGRT!!!!!!
« Odgovori #18 : Travnja 18, 2008, 17:51:04 »
Aha, iman i ja jednu sliku sa feste....cak san uspil dignut ruku i pritisnut za slikanje..... hoho

LiÄani su gorom ogrnuti,

Offline Danijel

• Stariji LiÄan/ka
  • SEGRT!!!!!!
« Odgovori #19 : Travnja 18, 2008, 18:00:25 »
e sanja.....ajmeeee nedaj boze da me moji lescerani vididu da san presal u brinjake i tu okolicu(zbog kape)....al cu izgorit...... umukni umukni umukni

do krvi     morat ce me dinamo stitit :dok;
LiÄani su gorom ogrnuti,

Back to top