Autor Tema: Licka Vece 12.04.2008 Stuttgart/ Ditzingen  (Posjeta: 20392 )

0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
  • Spol: MuÅ¡ki
Licka Vece 12.04.2008 Stuttgart/ Ditzingen
« : SijeÄnja 11, 2008, 21:30:35 »
Licka vece u Stuttgartu 12.04.2008 U Stadthalle Ditzingenu Hohenstaufenstrasse 5    71254Ditzingen .Mi vas pozivamo da nam tu vece u sto vecem broju dodete ,i razveselite nasu festu :Ulaznica kosta 12 €, za djecu do 12 godina je ulaz slobodan. Uz nasu Licku muziku i licku hranu i domacu rakiju (sljivovicu) a naravno i medena ce rakija biti da vas mi docekamo ,dobro nam dosli svi gosti iz cjele Like i narano Hrvatske . Za karte se mozete meni obratiti preko PP ili na ovaj broj 00491795338090 Likota

Pozdrav Od nas Organizatora
Volim motor vise nego maminu sisu
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
Odg: Licka Vece 12.04.2008 Stuttgart/ Ditzingen
« Odgovori #1 : SijeÄnja 11, 2008, 21:37:36 »
Jao pa kud baÅ¡ tada, mali mi ima Prvu PriÄest tako da otpadam ja, a i dosta drugih Å¡teta baÅ¡ Å¡teta  zivio
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline velebitska-plava

• Senior ÄŒlan
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : SijeÄnja 11, 2008, 22:03:03 »
JIHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ETO NAPOKON SE SASTAJEMO OPET  zivio zivio zivio...STIZE GALEB IZ BERLINA JARANE MOJ , KARTE SU REZERVISANE VEC  zivili zivili zivili  zivili.....naravno da cu svoje prijatelje posjetit hehhheh...Da se razveselimo opet i proslavimo hehhe  pa kako bude ...necemo unaprijed hvalit....Pozz i haval nasem ( mogucem ) sponzoru Joji od mene....A ako nis snace mo se hahhaha...Nek nam samo skuha kavu kad stignemo i curama nek se pokaze hahha...Jesi mu reka za pidjamuuu  smjeh smjeh smjeh

Sve ostalo ce mo jos dogovorit....... ljubav ljubav ljubav

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #3 : SijeÄnja 27, 2008, 20:43:25 »
Ovako za Licku Vece u Stuttgartu dolaze nam iz Domovine Grupa LIKOTE da se znade ko ce da vas zabavlja na nasoj Zabavi u Stuttgartu

Offline Lipice

• Senior ÄŒlan
    • klikni tu
« Odgovori #4 : SijeÄnja 28, 2008, 01:52:05 »
Likote su super grupa iz HR, jimal sam ji priliku cut na jednuoj svadbi u HR!

Dobro sviradu i znadu prave pisme odsvirat!

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #5 : SijeÄnja 28, 2008, 11:04:45 »
Likote su super grupa iz HR, jimal sam ji priliku cut na jednuoj svadbi u HR!

Dobro sviradu i znadu prave pisme odsvirat!
(Attachment Link)

Ma zato nji i zovemo jer su oni dobri pa da i kod nas jednom odsviraju bas nam je drago cuti da su dobri  smijem smijem smijem smijem

Offline Mile

• Admin
  • LiÄki/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #6 : Travnja 12, 2008, 09:44:29 »
Svima koji putuju u Stuttgart sretan put, a kad se tamo nadju, lijepu vecer i  lijep provod zeli Admin. Nazalost ne mogu biti s vama, ali vi popijte jednu i u moje ime  ;masem; zivili zivio ljubav
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Nada - Biba

• Stariji LiÄan/ka
« Odgovori #7 : Travnja 12, 2008, 11:09:19 »
Pridruzujem se Starom Sokolu i ja zelim svima skupa lipu Licku  smijem vece dobro raspolozenje  svira  plesemo pa i za mene  piti jednu nazalost placem ni ja nemogu doci ali drugi puta,svima skupa veselo LICKO VECEEE  zivili  zivili  zivili  zivili LICANIIIIIIIIIIII
                                                                od srca vas pozdravlja vasa BIBA   ;masem;   ;croatia;

Offline Sanja

• Veteran ÄŒlan
  • LiÄanka sam govor me odaje...
« Odgovori #8 : Travnja 14, 2008, 15:24:25 »
Svima skupa jedan veliki pozdrav!

Eto da vam malo napisem kako nam je bilo i kako smo se proveli na Lickoj vece 12.04 u Stuttgartu.

Drustvo je bilo super upoznala sam nekoliko clanova i on neki koji se nisam ni nadala da cu ikada upoznati al sve je moguce.

Dinastija Band svaka vam cast super ste svirali cijelo vece  plesemo :embarrassed: svira   

Grupa Likote super ste bili i lipo vas je bilo viditi i slusati kao i na vasim pjesmama zaplesati

Licko Lesce, Otocac i Brinje,
mala moja nezaboravi me.

Nema ljepse niti draze slike,
kamenica usred krsne like.

Drazen     bravo i super su bile pjesme i bas si nas sviju raspolozil cak da su meni i Likagirl suze skocile naoci koliko si nas sa pjesama dodiral u srce.

Likagirl ljepotice drago mi je bilo da si nam dosla iz Hr. na festu nadam se da si mi se dobro vratila i odmorila. Likagirl nadam se da te nebole noge koliko smo se naplesale eto mene jedino grlo boli od pivanja izgubi glasa Dominko se smije danas i kaze jupi mama nemores zivati hoho.

Dance  decko si starno 1 klasa hehe za salu i zafrkanciju  bravo bravo bravo   smijem smijem drago mi jeda sam te upoznala

Ivka jako mi je bilo drago da smo se upoznali i da sam ti pipija i klince upoznala al moram ti reci isti su pipi hehe.

Bukva , Joja, Likota, Tinci, Anamatea i Velebitska-Plava  lipo vas je bilo upoznati i ipak viditi da vas je bilo dosta sa foruma. Jedino steta da se nismo svi skupa poslikali  umukni ili makar  zivili  zivio 

Stari sokol i Biba hvala vam na zeljama al nam je bilo zal ca i vi niste dosli nadamo se dogodine da cemo se svi skupa naci i proslaviti .

Offline Likota

• Mladi LiÄan/ka
  • **
« Odgovori #9 : Travnja 15, 2008, 08:10:48 »
Htjeli bi se svima zahvaliti onima koji su nam bili ,a onima koji su nam pomogli pripremiti dvoranu velika HVALA ,mi se nadamo da vam je bilo dobro na festi ,ako bog da i drugu godinu se opet vidimo u veceme broju .

Pozdrav od Organizatora

Back to top