« Odgovori #8 : Ožujka 15, 2011, 12:46:52 »
Dobar dan Lički narode!!!!!
Evo i mene nakon dugo vremena, pa da napišem koju rečenicu o našoj lipoj Ličkoj noći.
Fešta je bila kaj uvik vesela i dobro organizirana, a naroda je bilo, iako su se organizatori bojali da neće doć puno, ali ima nas Ličana, pogotovo ovde u Schaffhausenu, pa zato dragi naši organizatori dok je nas Ličana ovdje u dijaspori bit će i Ličkih fešti u dijaspori. smijem

Za muziku ne moram ništa komentirat, jer to su naši dečki, iako već toliko dugo godina sviraju na našim Ličkim feštama (13. puta) svaki put naprave "štimung" da fešta bude nezaboravna. A ovaj put Slavko Sigurnjak pjevajući sa njima, popunijo je još jedan dio njihovog uspjeha.
Poneki su bili oduševljeni što su čuli i Slavka Sigurnjaka uživo i šta je sa svojim pjesmama razveselio velik dio publike, pa zato mislim da bi trebalo za drugu Ličku feštu, naravno uz naše dečke "Narodni dar" dovesti još nekog ili neku grupu iz Like. Tako da i oni ljudi koji su se "zasitili" grupe Narodnog dara, da baš uz tog pjevača ili grupu se ponovno provesele, a mi koji vječno volimo "Narodni dar" da se opet veselimo sa njihovim pjesmama.
Hvala Vam još jednom dragi naši organizatori što ste organizirali ovako lipu našu Ličku noć!!!!!
Neka druga bude još bolja i uspješnija!!!!!

smijem
Lipi pozdrav od Ličanke iz Schaffhausena i vidimo se ako Bog da i na sljedećoj Ličkoj fešti!!!!