Autor Tema: Povratak  (Posjeta: 10527 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
  • Spol: Muški
    • www.nasa-lika.com
Povratak
« : Kolovoza 19, 2007, 07:56:57 »
Eto dragi moji članovi i ostali prijatelji, i ja sam se vrnul, vrijeme je brzo prošlo da je bilo još tri tjedna bilo bi malo. Dosta sam heheh (sad ću sam sebe malo falit) uložio i vremena i truda i znoja potrošio struje puneći navečer baterije hehe šetajući Likom ili bolje rečeno jednim djelom Like, jer stvarno treba dosta vremena da se sve obiđe, a mislim da bi trebali i ostali članovi  ;)svoja ili susjedna mjesta da opišu stave koju sliku i tako. Nagledao sam se ljepota, bio tamo gdje nisam nikad pomislio daću otić, naslušao priča starih ljudi, evo među ostalim jedne priče ili bolje rečeno pitanja koje mi je postavio jedan stari Ličanin, pita on mene; znaš li ti sinko zač je Lika zaostala, ja onako odgovorim mu nešto što svi znamo, on se nasmija i reče; ne sinko mi Ličani smo sami krivi za to jer tko god nas je pitao kako vam je u Lici, odgovor je bio; super taj zrak, te rijeke ,planine, doline  kud god pogledaš oči da ti stanu kaže on eto vidi sad mi smo širili ljepotu Like, a oni odgovorni koji su trebali unaprijediti Liku rekli su; njima ne treba ništa oni su zadovoljni onim što imaju i tako da je Lika ostala odbačena, zaboravljena. Reko, ajde dobro, možda si u pravu mada su i neki drugi faktori (politički) doprinjeli nazadovanju Like pomislih ja, ali ništa ne reče. I tako sam se ja naslikao slika, video materijala naslušao priča trebao bi mi godišnji ponovo da sve to sredim, al polako nevalja sve odjedanput nebi bilo interesantno, a i vi morete ovdje upisat kako ste proveli svoje ferije.

Obašal san mnoge gradove i sela
al' niš nije lipo ka moja Kapela
i vidil san zemlje male i velike
ali nigdi nema, nema moje Like

Ja san slušal pisme tužne i junačke,
al' ne piva niko poput moje Gacke
i vidil san vode lipe kao slika
al' ne šumi nikva kao moja Lika

Obašal san mnoge gradove i sela
ali nigdi moga Velebita nema
tamo sivi soko širi svoja krila
samo tamo kliče s Velebita Vila
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.
Guests can not give points :(
point 0 Points

This topic did not receive points.

Offline Sanja

• Veteran Član
  • Spol: Ženski
  • Ličanka sam govor me odaje...
Odg: Povratak
« Odgovori #1 : Kolovoza 20, 2007, 11:27:14 »
Dragi naš Admine neka je i tebi vrijeme prošlo u Lipom doživljaju  :)  ;D vidimo da si se lipo sproveo u Lici i da si nam svašta slikal i fenomenalne su ti slike evo sada vidim prvi puta kako je LIPA NAŠA LIKA prekrasna su ova mjesta koji si za nas i naš Forum i za sve goste slikal ja još nikad u životu nisam vidila te divote al sada znam već mogu i planirati za iduću godinu šta sve želim vidijeti ne samo na slikama nego i uživo a nadam se da ćes nam još neke divote pokazati jer kako tebe znam sliko si ko lud haha  :D ;D samo da se vidi kako je prekrasna i lipa nasa-lika zato si i dao svojoj stranici ime nasa-lika jer je jako lipa naša Lika i neka svako vidi da imamo i mi divna mjesta i koje treba obilaziti.

Velika Pohvala nasem Adminu koji se jako trudio i vidi se trud   HVALA ADMINE !  

Pozdrav Sanja

Offline Čuki

• Senior Član
« Odgovori #2 : Kolovoza 27, 2007, 09:44:05 »
Evo i ja se vratila sa mora, bilo mi je lipo jer sam provela godišnji sa jednom dragom osobom koja mi je i ispunila želju.
Nismo bile 27 godina skupa jer smo se razišle po svijetu ko rakova djeca.
Nema tih riječi da se to opiše, to čovijek treba doživiti, to je nešto predivno. :D :D
Vratiš se u djetinstvo nakon toliko godina, a sad ću vam i reći.
Nema ništa ljepšeg nego kad se nakon nekog, vremena vratiš na svoj stari kućni prag...
pa kad sjećanja počinju da naviru....gdje si provodio svoju mladost i naljepše dane....uhh :'( :'(
odnese me ovo u 20 godina unatrag al prija...
koliko god da boli....al sjećanje na djetinstvo to je  ??? trebaš imati i jako srce. :-* :-*
OJ Letinac mnogi znaju zate
u tebi je crkva Svetog Ante

Offline Nada - Biba

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #3 : Rujna 02, 2007, 16:44:06 »
Dragi moji chetovci, i ja se vratila sa godišnjeg, ako bi me pitali kako mi je bilo nebi imala vremena da vam ispričam doživljaj i provođenje vremena na moru, moja Cuki i ja smo svaki dan išle na plažu, kod našeg KIKIJA, u našu STEFU koja nam je svake večeri uljepšavala veče "STEFA"je zakon u ZADARSKOM ZATONU vrime nam je prošlo jako brzo imale smo što pričati u svih naših 27g. nikad nismo bile duže do sada a sada smo naše cjelo djetinjstvo okrenule naopako, kad smo dolazili iz mora naši su roditelji pripremili obiteljski ručak moje ostale sestre su došle iz Zagreba kad se naša Mama odjednom rasplakala mi smo svi počeli plakati sjećati se kad je bila puna kuća čeljadi a sada su ostali sami, puno smo se smijali, pjevali, pričali i prepričavali kako je lipo bilo kad smo bili svi zajedno a danas se svi poželimo tako puno da smo bili svi sretni i veseli tako vam je prošo moj godišnji odmor. Kad smo se opet razilazili naša je Mama opet počela da plače i svi smo se rastali u bolnim suzama i opet se veselimo našem susretu moje sestre i ja smo svjesne da ćemo se svaki put susretati kao i razilaziti u suzama u našoj obiteljskoj roditeljskoj kući dok god budu naši roditelji živi..................

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #4 : Kolovoza 01, 2008, 19:42:13 »
Eh eto i drugu godinu se vraćem, baš prije 4 sata sam stigal. Ferije ko ferije kratke nikad dosta, a sad opet sve iznova materijala nešto ima bit će posla. Moram istaći da sam za vrijeme ferija upoznao osobno neke članove ovog Foruma što mi je jako drago i moram naglasiti da su super kao osobe za druženje  zivili zivio. Evo i imena članova koje sam upoznao; blondi, Čuki, iserti, Likagirl, a od ostalih susreo sam se sa Tomislavom, Sanjom, Ružicom, Bukvom, Kalaburom, Gačaninom, Valentinom, Silvijom, maslačkom,  malo smo se družili, malo feštali, malo grilali  pomalo i  zivili zivio kad se dalo  heh dobar je gemišt kad je leden  heh, i tako eto prošao i ovaj godišnji, ah da malo sam i skitao i slikao morao sam nešto radit za dobrobit Foruma.Sigurno će i drugi članovi napisati kako su proveli ferije  zivio;masem;
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Mause

• Novi Ličan/ka
  • *
  • IT expert - Ericsson UK
« Odgovori #5 : Kolovoza 01, 2008, 22:07:34 »
Eto Sokole prođe godišnji, sigurno ti je bilo ljepo u našoj Lici dok si letio i obilazio ali i opijao se u gemištima hladnim u hladu sa forumašima.
Ove godine se neupoznasmo u Lici, mozda sljedeće, ako potrefimo iste ferije.  ;sunce
Ja sad tek idem na ferije i uskoro dolazim u Liku malo obići zarasle staze.

;masem; pozdravlja vas

Offline Mile

• Admin
  • Lički/a sokol/ica
    • www.nasa-lika.com
« Odgovori #6 : Kolovoza 13, 2008, 18:00:14 »
Eto nemam pojma zašto ti nisam prije odgovorio na ovaj post, ali nikad nije kasno, je je prošao je brzo, ma i ti se uvati gemišta ledenog zivio, ako trebaš onu karticu ča si mi posudil  evo vraćem ti je  da i ti se moreš javit odozdo heh. Eto ako nagodinu potrefimo zajedno ferije nama problema naćemo se na kavi da ti platim pivu za onu superbrzu karticu heh umukni.
Lipo se ti meni provedi i obajdi čim više Like.
pozdrav ;masem;
Aoj Liko kamena državo,
tebe mi je ostaviti žao.

Offline Sanja

• Veteran Član
  • Ličanka sam govor me odaje...
« Odgovori #7 : Kolovoza 19, 2008, 13:28:39 »
Dobar dan svima skupa!!   ;masem;

Da se i ja javim nakon godišnjeg !  placem  Najradje bi se opet vratila u našu lipu Liku  placem al posal i obaveze su nas opet dovukli na staro mjesto.

Opet sam se ko i lani sa nekoliko članova sastajala i upoznala u Lici i bilo nam je super družili se i zezali smo se.

Slike slijede uskoro da se sada malo uhvatim starog rituala i da dojdem malo k sebi od tuge  placem placem placem  

Lip pozdrav vaša Sanja   ;masem;

Offline Ivka

• Mladi Ličan/ka
  • **
« Odgovori #8 : Kolovoza 30, 2008, 15:28:49 »
Evo, vratila sam se i ja  placem placem .. Bilo je prelipo! Od 07.07.-27.08., al imam osjećaj što god sam duže dolje to mi je još teže kad se vratim  ;keke

Offline Nada - Biba

• Stariji Ličan/ka
« Odgovori #9 : Kolovoza 30, 2008, 21:54:23 »
Dragi moji Forumaši, sve vas od srca pozdravljam i želim vam lipi ostanak ja ode na godišnji u  ;croatia;

dolazim krajem 9. mj. nadam se da ću vas opet naći sretne kao i uvjek sad vas još jednom od srca pozzzzzz i  cmok

Boze moj koliko ću samo  spavati  ;ljubi; a koliko  piti malo  plovi malo  ;pusim  stid me je........................

LIPI POZDRAV SVIMA KOJI ME OBOŽAVAJU VAŠA BIBA  ;masem;  ;croatia;

Back to top